بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، روز سه شنبه ۱۰ مهر در پیامی ویدیویی با تأکید بر کارزار این کشور علیه «محور شرارت» جمهوری اسلامی ایران، خواستار همبستگی و ایستادگی شهروندان اسرائیل در روزهای سخت پیش رو شد.
بنیامین نتانیاهو ضمن یادآوری «دستاوردهای بزرگ و چالشهای شدید» اسرائیل، بار دیگر بر عزم این کشور برای بازگرداندن امن ساکنان شمال اسرائیل به خانههایشان پافشاری کرد.
نخستوزیر اسرائیل ابراز امیدواری کرد که با ایستادگی و مبارزه اسرائيل، این کشور به پیروزی دست خواهد یافت.
بنیامین نتانیاهو پیشتر در روز دوشنبه ۹ مهر در یک پیام ویدیویی «مستقیم و بیواسطه» خطاب به «مردم ایران» گفته بود که اسرائیل در کنار آنها ایستاده است و زمانی که ایران «بسیار زودتر از آن چه همه تصورش را میکنند» آزاد شود، همه چیز «متفاوت خواهد بود.»
نخستوزیر اسرائیل از مردم ایران خواست که نگذارند گروهی کوچک از «دینسالاران متعصب آرزوها و رویاهای» آنها را در هم بشکنند، و تأکید کرد که مردم ایران، فرزندانشان، و تمام جهان «سزاوار بهتر از اینها هستند.»
نتانیاهو همچنین با اشاره به حمایت سران حکومت جمهوری اسلامی از «متجاوزان و قاتلان حماس و حزبالله» تأکید کرد که میداند مردم ایران از این گروهها حمایت نمیکنند و گفت: «مردم ایران باید بدانند که اسرائیل از شما حمایت میکند.»
یک سخنگوی ارتش اسرائیل روز سهشنبه ۱۰ مهر با اعلام این که کشورش هنوز هیچگونه تهدید هوایی از سوی جمهوری اسلامی را شناسایی نکرده است، تأکید کرد که سامانههای پدافند هوایی اسرائیل در آمادگی کامل به سر میبرند.
سخنگوی ارتش اسرائیل همچنین درباره پیامدهای هرگونه حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل هشدار داد.
دقایقی پیش از اظهارات سخنگوی ارتش اسرائیل، یک مقام ارشد کاخ سفید اعلام کرد بر اساس نشانههایی که آمریکا به دست آورده، جمهوری اسلامی ایران در حال آمادهسازی برای انجام یک حمله موشکی قریبالوقوع به اسرائیل است.
- هشدار آمریکا درباره احتمال حمله موشکی- پهپادی جمهوری اسلامی به اسرائیل در ۱۲ ساعت آینده
یک مقام نظامی آمریکا از احتمال حمله موشک بالستیکی جمهوری اسلامی به اسرائیل در ۱۲ ساعت آینده و بعد از تاریکی هوا در منطقه خبر داد.
به گفته این مقام نظامی که هویتش فاش نشده است، جمهوری اسلامی ایران ممکن است در این حمله، همانند حمله فروردین، از پهپاد و موشکهای کروز استفاده کند. حمله فروردین به اسرائیل تقریبا به طور کامل خنثی شد.
از سوی دیگر، کمال پنحاسی سخنگوی ارتش اسرائیل، در پیامی ویدئویی درباره هشدار آمریکا درباره حمله احتمالی جمهوری اسلامی، گفت که «ما در این مرحله هیچ تهدیدی که از ایران شلیک شده باشد، شناسایی نمیکنیم» و «ما در گذشته با تهدیدی از این نوع مواجه بودهایم و اکنون نیز با آن مقابله خواهیم کرد.»
او همچنین با تأکید بر این که «ما در آمادگی کامل برای حمله و دفاع» هستیم، اضافه کرد: «سیستمهای پدافند هوایی ما کاملا آماده هستند و جنگندههای نیروی هوایی در حال حاضر در آسمان در حال گشتزنی هستند، با این حال هیچ دفاعی به طور کامل غیرقابل نفوذ نیست. بنابراین همچنان باید به دستورالعملهای فرماندهی پشت جبهه گوش فرا دهیم.»
تنشهای لفظی میان مقامات اسرائیل و جمهوری اسلامی ایران پس از حذف حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان افزایش یافته است.
حزبالله لبنان در سال ۱۳۶۱ توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاسیس شد. تاکنون چندین کشور، از جمله ایالات متحده، اسرائیل، آلمان، صربستان، لیتوانی، استونی، لتونی، و استرالیا کلیت این گروه را به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شده است.
شناسایی کلیت حزبالله لبنان به عنوان یک سازمان تروریستی به مفهوم تفاوت قائل نشدن میان شاخه سیاسی با شاخه نظامی آن حزب و تروریست شناختن هر دو شاخه حزبالله است.
حزب الله لبنان طی یک سال گذشته و در پی حمله تروریستی مرگبار ۱۵ مهر ۱۴۰۲ حماس به اسرائیل، شمال این کشور را هدف حملات راکتی و موشکی خود قرار داده است.
حماس، دیگر گروه نیابتی مورد حمایت حکومت ایران، در جریان حمله تروریستی ۱۵ مهر به اسرائیل دستکم ۱۲۰۰ شهروند این کشور از جمله زنان، کودکان، و سالخوردگان را قتلعام کرد و بیش از ۲۵۰ تن دیگر به گروگان گرفت.
این گروه در فهرست سازمانهای تروریستی ایالات متحده، اتحادیه اروپا، بریتانیا، اسرائیل، کانادا، ژاپن و شمار دیگری از کشورهای جهان قرار دارد.