روز گذشته ، کمپینی به نام «مردان واقعی دختربچه ها را برای سکس نمی خرند» که از طرف بنیاد «دی ان ای» DNA با همکاری دمی موور و همسرش اشتون کوچر دوستاره سرشناس هالیوود پایه گذاری شده است ، رسما کارخود را برای آگاهی مردم و مبارزه جهانی با مشکل تجارت سکس و بردگی جنسی کودکان آغاز کرد.
این سازمان با استفاده از معروفیت این دوچهره شناخته شده که به پیشبرد اهداف آن کمک بزرگی خواهد بود، ضمن برجسته کردن مشکل بردگی جنسی کودکان در سطح جهانی، کوشش خواهد کرد تا از سوء استفاده های جنسی از راه های گوناگون در رابطه با کودکان و نوجوانان جلوگیری کند. در این راه بنیاد «دی ان ای» با شرکت های عرضه کننده تکنولوژی مدرن همکاری خواهد کرد تا از پخش تصاویر و فیلم های پورنوگرافی که با شرکت کودکان ساخته شده است خودداری کنند.
دمی موور و اشتون کوچربا مردان معروفی در سطح جهانی در تماس هستند و در نظر دارند تا با استفاده از کمک آن ها در آگهی هایی که درشبکه های سراسری آمریکا و جهان در رسانه های گوناگون پخش خواهد شد مسئله مبارزه با بردگی جنسی کودکان را جهانی سازند.
بنیاد «دی ان ای» به ابتکار کوچر و موور هم چنین ترتیبی داده است تا به کمک تیم های مخصوصی در یارانه هایی چون «مایکروسافت»، گوگل، توئیتر، فیسبوک، پالانتیر، موکانا، اسکوئر، اتریبیوتر، بلکو و بسیاری دیگر تکنولوژی تازه ای به کار گرفته شود تا از ارسال عکس های پورنوگرافیک بچه ها و تجارت سکس روی این سایت های جلوگیری شود.
اشتون کوچر که درحال حاضر بیشتر اوقات خود را صرف به راه اندازی این کمپین کرده است می گوید: «این کار به هیچوجه ارتباطی به کسب معروفیت هنری ندارد. من اگر بجای وقتی که در این کار می گذارم به حرفه بازیگری ام بپردازم به مراتب بسیار موفق تر خواهم بود.»
کوچردر یک گردهم آیی مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:«ما به این کار اعتقاد داریم و با طرح و ابزاری که در اختیار داریم مطمئن هستیم که تاثیر بزرگی در راه از بین بردن این معضل بزرگ اجتماعی خواهیم داشت. ما اگر بتوانیم تنها یک نفر را از خریدن سکس از بچه هایی که برده جنسی هستند منصرف کنیم همین خودش یک موفقیت بزرگ است. اگر بتوانیم یک دلال سکس را به خود بیاوریم که از این کار دست بکشد همین کار خودش ارزشمند است.»
کوچر در ادامه سخنان خود گفت:«همین روز گذشته سالگرد امضای بیانیه آزادی بردگان توسط آبراهام لینکلن بود اما مردم کوچک ترین اعتنایی به آن ندارند و حتی آن را جشن نمی گیرند. آن ها فکر می کنند دوران برده داری به سر رسیده در حالی که در جهان امروز بیش از همیشه برده داری رواج دارد و امروز بیش از ٢٧ ملیون نفر در جهان برده جنسی هستند. مردم براین تصورند که مسئله برده داری جنسی مسئله کشورهای دیگر است اما بنا برارقامی که اداره اطلاعات آمریکا (سیا) دراختیار ما گذاشته یک میلیون برده سکسی تنها در ایالات متحده آمریکا وجود دارد که بیشتر آن ها از میان مهاجران آسیای دور هستند و در میان آن ها بیش از ١٣٠ هزار کودک خردسال وجود دارد که برای رساندن منافع به دلال های محبت تن به خودفروشی می دهند.»
کوچر و دمی موور که سال گذشته از طریق «جولیا اورموند» بازیگر بریتانیایی تبار سینما و رئیس «انستیتوی جهانی کلینتون» با جزئیات برده داری مدرن و خرید و فروش جنسی کودکان و زنان جوان آشنا شدند. این دو با سازمان دیگری به نام (ASSAET) یا اتحادیه جلوگیری از برده داری و ترافیک انسانی، کاراجباری و بردگی جنسی همکاری دارند، با این کمپین تازه سرو صدای زیادی در جوامع مختلف هنری از جمله هالیوود برپا کرده اند. چرا که این مسئله ای است که بسیاری از چهره های شناخته شده از ارتباط با آن خودداری می کنند اما اشتون کوچر می گوید:«ما با گروه ها و اشخاصی که با این شیوه های برده داری مدرن به شدت مخالفند صحبت کرده ایم وبه این نتیجه رسیده ایم که نمی توانیم در جهانی زندگی کنیم که این نوع اعمال در آن به آسانی انجام پذیراست بدون آن که عکس العملی نسبت به آن نشان بدهیم.»