لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۸ دی ۱۴۰۳ ایران ۲۰:۴۳

کاخ سفید تایید کرد: نهمین شرکت مخابراتی آمریکا هدف عملیات جاسوسی چین


Biden
Biden

یک مقام ارشد کاخ سفید روز ۷ دی‌ماه عملیات جاسوسی گسترده چین، موسوم به «طوفان نمک» برضد یک شرکت مخابراتی دیگر در آمریکا به عنوان نهمین قربانی این عملیات را تایید کرد.

آن نیوبرگر، معاون مشاور امنیت ملی در حوزه فناوری‌های سایبری و نوظهور کاخ سفید در این زمینه گفت:«مهاجمان، شبکه‌ شرکت‌های مخابراتی را برای دستیابی به سوابق تماس مشتریان و دسترسی به مکالمات خصوصی افراد خاص هدف قرار داده‌اند.»

او افزود تعداد زیادی از قربانیان این عملیات در منطقه واشنگتن و ویرجینیا ساکن هستند و هدف هکرها، شناسایی مالکین تلفن‌ها و جاسوسی از پیام‌ها و تماس‌های اهداف دولتی بوده است.

دولت بایدن پیش‌تر اعلام کرده بود که حداقل هشت شرکت مخابراتی ایالات متحده تحت تأثیر این حملات قرار گرفته‌اند.

با وجود خودداری اف‌بی‌آی از اعلام هویت قربانیان، گزارش‌ها نشان می‌دهد که مقامات ارشد دولتی و شخصیت‌های برجسته سیاسی در میان اهداف هکرهای چینی قرار داشته‌اند.

هفته گذشته، سناتور دموکرات، بن ری لوجان، گفت این حمله احتمالا بزرگ‌ترین هک مخابراتی در تاریخ آمریکا است.

عملیات جاسوسی گسترده چین، موسوم به «طوفان نمک»، به مقام‌های چینی امکان دسترسی به پیام‌ها و مکالمات خصوصی تعداد نامشخصی از شهروندان آمریکایی را داده است.

سازمان امنیت سایبری و زیرساخت‌های ایالات متحده اواخر آذر ۱۴۰۳ از مقامات ارشد دولتی و سیاسی کشور خواست به سرعت از پیام‌رسان‌هایی با قابلیت «رمزنگاری سرتاسر» استفاده کنند. این درخواست پس از نفوذ گسترده به شبکه‌های مخابراتی اصلی آمریکا، که هکرهای چینی مسئول آن معرفی شده‌اند، مطرح شد.

رمزنگاری سرتاسر روشی برای حفاظت از داده‌ها است و فقط به فرستنده و گیرنده پیام امکان خواندن آنها را می‌دهد و پیام‌ها و اطلاعات را برای هر کس دیگری غیرقابل خواندن می‌کند.

این ویژگی در برنامه‌های پیام‌رسان مختلفی مانند واتس‌اپ متعلق به شرکت متا، آی‌مسج متعلق به شرکت اپل، و برنامه متمرکز بر حریم خصوصی سیگنال وجود دارد. همچنین، برنامه‌های شرکتی مانند مایکروسافت تیمز نیز این قابلیت را دارند.

مقامات آمریکایی چین را مسئول این هک‌ها می‌دانند. پکن به طور معمول اتهامات جاسوسی سایبری را رد می‌کند.

XS
SM
MD
LG