آنچه در اينجا می خوانيد، نظر رسمی دولت آمريکا است.
تقاضا برای تغيير در خاورميانه رو به افزايش است. اين خواست در کنفرانس اخير بررسی اصلاحات در جهان عرب در شهر اسکندريه ، روش شد. در جلسه رهبران گروه های مدنی از کشورهای عرب بيانيه ای صادر شد که در آن گفته می شود: به اصلاحات لازم است و نياز است که به فوريت صورت گيرد. بيانيه اسکندريه می گويد مقصود اين است که هر کشور عرب بايد يک پارلمان برگزيده، يک نظام قضائی مستقل، و تشکيلاتی برای نظارت بر ناديده گرفتن مواد قانون اساسی، افزون بر احزاب سياسی با ايدئولوژی های گوناگون، داشته باشد.
بيانيه اسکندريه همچنين خواهان آزادی تمام شکل های بيان، به ويژه آزادی مطبوعات ، و حمايت از حقوق بشر بر اساس منشورهای بين المللی، به خصوص حقوق زنان، کودکان و اقليت ها می شود. اسماعيل سراج الدين، مدير کتابخانه اسکندريه، محل برگزاری کنفرانس، به سرويس خبری اينترنت - اسماعيل آن لاين - گفت: جهان عرب ما به شدت به حرکت به سوی اصلاحات فراگير نياز دازد تا آن که منزوی از جهان اطراف ما باقی نماند.
در برخی از کشورهای عرب، رهبران دولت برداشتن گام هائی را به طرف اصلاحات آغاز کرده اند. در کشورهای ديگر، کار زيادی انجام نگرفته است. اما ريچارد باوچر سخنگوی وزارت امور خارجه آمريکا می گويد: علاقه به اصلاحات در ميان اعراب روشن است: به نظر می رسد در منطقه کوششی واقعی برای يافتن حوزه هائی که بايد در آنها اصلاحات انجام شود، و کشورها بتوانند اقتصادها، جوامع و سيستم های سياسی خود را نوسازی کنند، جريان دارد. در بسياری از موارد، اين حرکتی داخلی و خود جوش است. از منطقه مايه می گيرد، و قصد ما اين است که از اصلاحات و نو گرائی پشتيبانی کنيم.
اوسامه غزالی حرب، يکی از تهيه کنندگان مصری بيانيه اسکندريه، می گويد اصلاح طلبان عرب از چنين حمايتی استقبال می کنند. او می گويد در حقيقت، حمايت آمريکا و دمکراسی های ديگر از نظريه هائی که در بيانيه اسکندريه مطرح شده است، اين گرايش به اصلاحات را تقويت خواهد کرد و پيش خواهد برد.