پرزيدنت بوش ترور بی نظير بوتو، نخست وزير سابق و رهبراپوزيسيون پاکستان، را به شدت محکوم کرد.
پرزيدنت بوش در سخنانی در جمع خبرنگاران در تکزاس گفت، «ايالات متحده آمريکا اين عمل ناجوانمردانه افراط گرايان را که ميکوشند به دموکراسی پاکستان آسيب وارد آورند قوياً محکوم ميکند. مرتکبين اين جنايت بايد به دست عدالت سپرده شوند.»
در همين حال جولی ريزايد، سخنگوی وزارت امور خارجه آمريکا در واکنش آمريکا نسبت به اين حادثه گفت قتل خانم بوتو نشانگر آن است که هنوز در پاکستان افرادی هستند که برای منحرف کردن روند دموکراسی به افراط گرايی متوسل ميشوند.
مان موهان سينگ، نخست وزيرهند، گفت مرگ خانم بوتو يادآور خطر مشترکی است که تروريستها در منطقه بوجود آورده اند؛ و بنا بر اين نياز به ريشه کن کردن اين خطر مشترک بيشتر احساس می شود.
ديويد ميلی بَند، وزير امور خارجه بريتانيا، گفت از قتل خانم بوتو يکه خورده است.
رومانو پرودی، نخست وزير ايتاليا، گفت بوتو زنی بود که راه نبرد را تنها با سلاح گفتگو و بحث سياسی برگزيد.
وزارت امور خارجه روسيه ترور بی نظير بوتو را قوياً محکوم کرد و از مقامات خواست در حفظ ثبات در کشور به ويژه هنگام انتخابات بکوشند.
بان کی- مون دبیرکل سازمان ملل متحد اظهارداشت که ترورخانم بوتو ضربه سختی به وی وارد آورده است. آقای بان متعاقبا درجلسه فوق العاده شورای امنیت که برای محکوم ساختن ترورخانم بوتو تشکیل شده بود، شرکت کرد.
زالمای خلیل زاد سفیرآمریکا درسازمان ملل متحد خانم بوتو را به عنوان نمادی ازمیانه روی و حکومت قانون توصیف کرد.
حامد کرزی رئیس جمهوری افغانستان که پیشتر در روز پنجشنبه با خانم بوتو دیدارکرده بود، او را به عنوان زنی شجاع با بینشی روشن ازدمکراسی، که خواستارسعادت وصلح برای پاکستان، افغانستان وتمامی منطقه بود توصیف کرد.