لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ ایران ۰۲:۱۰

شورشيان کرد به ارتش ترکيه در جنوب شرقی کشور حمله ای مرگبار انجام دادند


نيروهای امنيتی در ترکيه ميگويند شورشيان کرد ۹ سرباز ترک را در نزديکی مرز با عراق و ايران کشته اند. مقامات ميگويند زدوخورد اواخر وقت شنبه با حمله شورشيان به يک واحد ارتشی در نزديکی شهرک يوکسيکوف در استان حکاری در شمال شرقی ترکيه درگرفت. بنا به گزارش ها چند سرباز نيز در اين زدوخورد که تا صبح امروز، يکشنبه، ادامه داشت مجروح شدند.

دولت ترکيه روز چهارشنبه موافقت پارلمان برای انجام عمليات نظامی در شمال عراق، و تعقيب شورشيان عضو حزب کارگران کردستان موسوم به پ ک ک را کسب کرده است. آنکارا پ ک ک را مسئول يک رشته حملات مرگبار در جنوب شرقی ترکيه ميشناسد.

در همين حال رابرت گيتس وزير دفاع آمريکا قرار است امروز در اوکراين با همتای ترک خود ملاقات و در باره عمليات احتمالی ترکيه در شمال عراق با وی تبادل نظر کند. آقای گيتس که برای ديداری پنج روزه به اروپا رفته است ميگويد از وجدی گونول وزير دفاع ترکيه خواهد خواست در صدور دستور اعزام نيرو خويشتن داری بخرج دهد.

XS
SM
MD
LG