لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۱۹:۵۴

جرج بوش گسترش تحريم هايی را عليه برمه اعلام کرد


جرج بوش، رئيس جمهوری ايالات متحده آمريکا، در خطاب خود به مجمع عمومی سازمان ملل چندين دولت را مورد نکوهش قرار داد منجمله برمه، که اعلام کرد تحريم هايی را بر عليه آن بمورد اجرا خواهد گذاشت. آقای بوش گفت محدوديت های اقتصادی عليه برمه را بيشتر خواهد کرد و منع ويزايی عليه رهبران دولت برمه را گسترش خواهد داد.

رئيس جمهوری آمريکا از سوريه، بلاروس، کره شمالی، زيمبابوه، سودان و ايران نيز بخاطر نقض حقوق بشر انتقاد کرد.

هنگاميکه وی از فيدل کاسترو، رهبر کوبا، انتقاد می کرد، هيئت نمايندگی کوبا به نشانه اعتراض سالن را ترک کرد.

نيکولا سارکوزی، رئيس جمهوری فرانسه، طی سخنان خود در مجمع عمومی گفت ايران از حق داشتن نيروی هسته ای برخوردار است، ليکن دادن اجازه به تهران برای دستيابی به سلاح های اتمی «ريسک غيرقابل قبولی» را پيش خواهد آورد.

کمی پيش تر، بان کی مون دبير کل سازمان ملل متحد از رهبران جهان خواسته بود بمنظور مقابله با آنچه که وی «چالش های موحش» ناميد از يکسری تغييرات اساسی در سازمان ملل متحد حمايت به عمل آورند.

در نطق افتتاحيه جلسه امروز (سه شنبه) مجمع عمومی سازمان ملل، آقای بان يک فهرست از چالش های عمده ای که اين بدنه جهانی در پيش رو دارد ارايه داد. از جمله اين چالش ها کاهش تسليحات کشتار دسته جمعی، فقر، و مقابله با گرم شدن زمين بود.

محمود احمدی نژاد، رئيس جمهوری اسلامی ايران، و آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، در ميان رهبرانی هستند که امروز در مجمع عمومی سخن خواهند گفت.

يکسال پس از نطق هوگو چاوز، رئيس جمهوری ونزوئلا، که در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل در سال گذشته از پرزيدنت بوش با صفت شيطان ياد کرده بود، اين کشور اعلان کرد که وی در جلسه امسال شرکت نخواهد نمود.

مقامات مذاکره کننده اروپايی، چينی، آمريکايی و روسی تصميم دارند تا ظرف همين هفته گرد هم آيند تا در تحريم های بيشتری در مورد ايران را به گفتگو بگذارند.

XS
SM
MD
LG