محمود عباس رئيس خودمختاری فلسطينی ميگويد حماس اجازه داده است جنگجويان القاعده به نوار غزه نفوذ کنند. آقای عباس اين نظر را ديروز در رام الله و پيش از آنکه با رومانو پرودی نخست وزير ايتاليا ملاقات کند در مصاحبه با تلويزيون ايتاليا مطرح ساخت.
آقای عباس بعدا در يک کنفرانس خبری مشترک با آقای پرودی خواستار استقرار يک نيروی بين المللی در غزه شد، که حماس ماه گذشته آنجا را در پی عملياتی خشونت آميز تصرف کرده است. اما آقای پرودی گفت زمان برای استقرار چنين نيروئی مناسب نيست.
در واشنگتن ، شان مک کورمک سخنگوی وزارت امورخارجه آمريکا ايده استقرار يک نيروی بين المللی در غزه را ايده ای پيچيده و غامض توصيف کرد و گفت بهتر است تقويت يک نيروی امنيتی فلسطينی مورد توجه قرار گيرد، که قادر به عمل هم در نوار غزه، و هم در کرانه غربی باشد.