Editorial: Food Assistance for Niger
دولت آمريکا بيش از۲۰۰ تن مواد خوراکی فوق انرژی زا به کشور نيجر ارسال ميدارد، تا برای نجات جان بيش از۳۰ هزار کودک که بر اثر گرسنگی در معرض خطر مرگ قرار دارند، بکار آيد.
ارسال فوری مواد غذايی مقدار کمکهای آمريکا را به نيجر در سال ۲۰۰۵ به ارزش بيش از ۱۳ ميليون دلار بالغ می سازد.
کشور نيجر که از حيث ميزان فقر در تمام جهان در مرتبه دوّم قرار دارد در حال حاضر با خشکسالی عجيب که در۱۵ سال گذشته سابقه نداشته است روبرو است و هجوم ملخهای دريايی نيز مزيد بر علت گشته است. بحرانی که در نيجر بعلت قحط و غلا و خشکسالی بوجود آمده است، کشورهای مجاور مانند بورکينافاسو، مالی، موريتانی و سنگال را نيز گرفتار بلايای گوناگون ساخته است.
گزارشهای خبری می گويند که در نيجر حدود۱ ميليون کودک با گرسنگی روبرو هستند. اين کودکان در جرگه حدود يک سوّم کل جمعيت نيجر يعنی حدود۴ ميليون انسان هستند که از نظر مالی توانايی خريد مواد غذايی را در بازار آزاد ندارند. دامنه قحطی و خشکسالی بجايی رسيده است که برخی از کشاورزان باجبار جانوران اهلی خود را مانند گاو و گوسفند در معرض فروش گذارده اند، تا غذايی برای خود و خانواده خويش فراهم آورند.
گرچه اخيرأ در برخی از نواحی نيجر باران رحمت باريده است، امّا مسأله قحطی و گرسنگی، مسأله امروز و فردا نيست.
اِد فاکس، معاون سازمان آمريکايی عمران بين المللی می گويد، نياز فوری- فوتی برای غذا در نيجر حداقل تا دو ماه آينده بقوّت خود باقی خواهد ماند. فاکس می گويد: « نشانه ها و قرائن موجود حاکيست که ميزان باران در سال جاری کافی بوده است و اميد واری وجود دارد که ميزان برداشت محصول نيز حداقل در حّد ۵ سال گذشته باشد، بنابراين اميد ما اينست که دوران اضطرار و بحران از ماه سپتامبر فراتر نرود و برداشت محصول فرجی در امور پديد آورد.»
اندرو نات سيوس، رئيس سازمان عمران بين المللی آمريکا می گويد: دولت آمريکا، در معيّت سازمانهايی مانندِ يونيسف، می کوشد جان مردمی را که مستمرأ در شمار فقر ترين و گرسنه ترين افراد روی کره زمين قرار دارند، نجات دهد.