لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۵ ایران ۰۸:۳۳
دونالد ترامپ
دونالد ترامپ

زنده 🔴 ترامپ: جمهوری اسلامی ۴۷ سال قلدر منطقه بود اما اکنون در حال فرار است؛ ارتش اسرائيل بامداد شنبه از ادامه حملات در تهران خبر داد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه در یک سخنرانی از عملکرد ناتو در قبال عملیات نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی انتقاد کرد و عملکرد متحدان آمریکا در خاورمیانه را ستود. ارتش اسرائيل از ادامه حملات به مواضع رژیم ایران در ساعات اولیه روز شنبه ۸ فروردین خبر داد.

تازه‌ترین تحولات

۲۱:۴۵ ۴.۱.۱۴۰۵

حمله اسرائیل به بیش از ۳ هزار هدف از جمله مواضع وزارت اطلاعات و سپاه

ارتش اسرائیل اعلام کرد که در ادامه عملیات خود علیه مواضع جمهوری اسلامی در ایران، تاکنون به بیش از ۳ هزار هدف در قالب عملیات «غرش شیران» حمله کرده و موج تازه‌ای از حملات را به مراکز موشکی و اطلاعاتی در نقاط مختلف ایران انجام داده است.

بر اساس این بیانیه، در شبانه‌روز گذشته موج‌هایی از حملات علیه سایت‌های موشکی در غرب و مرکز ایران و همچنین مقرهایی در تهران تکمیل شده است.

در این حملات، چندین مقر مرکزی از جمله دو مرکز سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و یک مقر متعلق به وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی هدف قرار گرفته‌اند.

ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد که انبارهای نگهداری تسلیحات و سامانه‌های پدافند هوایی نیز هدف قرار گرفته‌اند؛ اقدامی که به گفته این نهاد، با هدف «گسترش برتری هوایی» در آسمان ایران انجام شده است.

۱۸:۱۶ ۴.۱.۱۴۰۵

ویدیوی شهروندخبرنگار از صدای انفجار، شامگاه دوشنبه، اصفهان

ویدیوی شهروند خبرنگار از صدای انفجار، شامگاه دوشنبه، اصفهان
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:00:20 0:00
۱۸:۱۵ ۴.۱.۱۴۰۵

کاتز درباره قصد اسرائیل برای ایجاد منطقه «حائل دفاعی» در برابر حزب‌الله: جنوب لبنان را تا لیتانی اشغال خواهیم کرد

وزیر دفاع اسرائیل با هشدار به دولت لبنان برای خلع سلاح حزب‌الله، از قصد کشورش برای اشغال بخشی از مناطق جنوب لبنان با هدف ایجاد یک منطقه «حائل دفاعی» خبر داد.

یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، روز سه‌شنبه ۴ فروردین، در دیدار با رئیس ستاد ارتش گفت که نیروهای اسرائیلی «پل‌های باقی‌مانده و منطقه امنیتی تا رود لیتانی» را کنترل خواهند کرد.

۱۶:۴۹ ۴.۱.۱۴۰۵

گفت‌و‌گوی رئیس جمهوری آمریکا و نخست‌وزیر هند درباره تحولات خاورمیانه و تنگه هرمز

پرزیدنت ترامپ و نخست‌وزیر هند درباره تحولات خاورمیانه گفت‌وگو کردند.

سرجیو گور، سفیر آمریکا در هند و فرستاده ویژه آمریکا به آسیای جنوبی و مرکزی، روز سه‌شنبه ۴ فروردین با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از گفت‌و‌گوی تلفنی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، و نارندرا مودی، نخست وزیر هند، درباره وضعیت در خاورمیانه، از جمله «اهمیت باز نگه داشتن تنگه هرمز»، خبر داد.

۱۶:۴۰ ۴.۱.۱۴۰۵

استقبال وزیر خارجه اسرائیل از اخراج سفیر جمهوری اسلامی از لبنان

گیدئون سعار، وزیر امور خارجه اسرائیل، روز سه‌شنبه ۴ فروردین در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از تصمیم لبنان برای اخراج سفیر جمهوری اسلامی در لبنان استقبال کرد.

لبنان روز سه‌شنبه ۴ فروردین سفیر جمهوری اسلامی بیروت را «عنصر نامطلوب» اعلام کرد و تا روز یکشنبه ۹ فروردین به او فرصت داد آن کشور را ترک کند. لبنان همچنین اواسط اسفند دستور خروج ده‌ها تبعه ایرانی دیگر، از جمله دیپلمات‌های جمهوری اسلامی، را صادر کرده بود. لبنان اعلام کرد که این اقدام به معنای قطع روابط دیپلماتیک با جمهوری اسلامی نیست.

دولت لبنان به سفیر جمهوری اسلامی تا یکشنبه ۹ فروردین فرصت داده است تا لبنان را ترک کند. لبنان،‌ پس از عربستان سعودی، امارات متحده عربی، و قطر، چهارمین کشور عربی است که از زمان آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل بر علیه جمهوری اسلامی دیپلمات‌های رژیم ایران را اخراج کرده است.

۱۵:۴۱ ۴.۱.۱۴۰۵

ارتش اسرائیل موجی گسترده از حملات را در اصفهان به پایان رساند

ارتش اسرائیل می‌گوید موجی گسترده از حملات خود را در اصفهان به پایان رسانده است.

براساس گزارش ارتش اسرائیل، این حملات علیه مراکز تولیدی وابسته به جمهوری اسلامی، و در چندین منطقه در داخل ایران به پایان رسیده است.

جزئیات بیشتر از این حملات هنوز اعلام نشده و ارتش اسرائیل ارائه جزئیات را به بعد موکول کرده است.

۱۵:۰۴ ۴.۱.۱۴۰۵

محمدباقر ذوالقدر دبیر شورای امنیت ملی جمهوری اسلامی شد

محمدباقر ذوالقدر، دبیر کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی، در حکمی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی معرفی شد.

بر اساس گزارش دفتر رئیس‌جمهور ایران، حکم انتصاب ذوالقدر توسط مسعود پزشکیان و پس از کسب نظر موافق رهبر جمهوری اسلامی، صادر شده است. مشخص نیست پزشکیان که گزارش شده از زمان انتخاب مجتبی خامنه‌ای به او دسترسی ندارد، چگونه در این زمینه با او رایزنی کرده است.

به این ترتیب، «محمدباقر ذوالقدر» جایگزین «علی لاریجانی» می‌شود که بامداد سه‌شنبه ۲۶ اسفند در حملات نظامی آمریکا و اسرائیل در ایران کشته شد.

محمدباقر ذوالقدر، از فرماندهان پیشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و در چند سال اخیر به عنوان دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام فعالیت کرده است.

۱۴:۲۴ ۴.۱.۱۴۰۵

بازداشت بیش از ۴۶۰ شهروند در روزهای گذشته توسط نهادهای سرکوب

نهادهای سرکوب در جمهوری اسلامی همچنان موج گسترده‌ای از بازداشت شهروندان در نقاط مختلف ایران را در دستور کار دارند.

در حالی که از آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل در ایران، نیروهای سرکوب‌گر جمهوری اسلامی بازداشت‌های شهروندان را گسترش داده‌اند، در روزهای گذشته دست‌کم ۴۶۶ نفر از شهروندان در نقاط مختلف ایران بازداشت شده‌اند.

براساس گزارشی که خبرگزاری فارس وابسته به سپاه، روز سه‌شنبه چهارم فروردین منتشر کرده، این افراد در روزهای گذشته و توسط «نیروهای اطلاعاتی و امنیتی» بازداشت شده‌اند.

در این گزارش اشاره‌ای به زمان دقیق یا محل بازداشت این افراد نشده و اتهام بازداشت‌شدگان ایجاد «بی‌ثباتی داخلی» و عضویت در «گروهک‌های معاند» عنوان شده است.

پیشتر در گزارش دیگری وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی از بازداشت ۶۷ تن دیگر از شهروندان به اتهام «تصویربرداری از محل‌های مورد اصابت اسرائیل و آمریکا» و «ارسال آن به شبکه‌های فارسی‌زبان» در روز دوشنبه خبر داده بود.

۱۴:۰۶ ۴.۱.۱۴۰۵

ادارات استان تهران با حضور ۲۰ درصدی کارکنان آغاز به کار می کند

ادارات استان تهران از ظرفیت ۲۰ درصدی کارکنان خود بعد از تعطیلات نوروزی استفاده خواهد کرد.

براساس بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور و تصمیم استانداری تهران، نحوه فعالیت کارکنان در دستگاه‌های اجرایی همچون روزهای پایانی سال تعیین و مقرر شده ۲۰ درصد از کارکنان دولت بعد از تعطیلات نوروزی در محل کار حضور داشته باشند.

براین اساس همچنان اولویت دورکاری با بانوان بوده و افراد دارای فرزند کمتر از شش سال یا معلول، کارمندان دارای بیماری‌های صعب العلاج «ریوی و قلبی و معلولان» خواهد بود.

۱۴:۰۴ ۴.۱.۱۴۰۵

بحرین و فرانسه دو پیش‌نویس جداگانه درباره تنگه هرمز ارائه کردند

بحرین و فرانسه به طور جداگانه دو پیش‌نویس قطعنامه برای بازگشایی تنگه هرمز به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه کردند.

پیش‌نویس قطعنامه‌ای که از سوی بحرین ارائه شده، به کشورها، چه به‌صورت مستقل و چه از طریق ائتلاف‌های دریایی چندملیتی داوطلبانه، اجازه می‌دهد برای محافظت از کشتی‌های تجاری در داخل و اطراف تنگه هرمز، از «تمام تدابیر لازم» استفاده کنند.

رویترز نوشت که این عبارت دیپلماتیک به معنی امکان «استفاده از زور» است.

فرانسه نیز پیش‌نویس قطعنامه دیگری ارائه داده که به نوشته رویترز «ملایم‌تر» از پیش‌نویس بحرین است.

این پیش‌نویس که به ایران اشاره‌ای ندارد و تحت فصل هفتم منشور ملل متحد نیست، «از همه طرف‌ها می‌خواهد از تشدید تنش بیشتر خودداری و خصومت‌های جاری در خلیج فارس را متوقف کنند، و به مسیر دیپلماسی بازگردند.»

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG