لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ ایران ۱۳:۳۰

زنده ‌🔴 ترامپ با اشاره به تفاهم با جمهوری اسلامی: هیچ پولی در ایران سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم؛ دو تن دیگر در ارتباط با اعتراض‌های دی‌ماه اعدام شدند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در جریان برگزاری نشست گروه هفت، درباره توافق با جمهوری اسلامی گفت که آمریکا هیچ سرمایه‌گذاری در ایران نخواهد کرد. در خبری دیگر، جمهوری اسلامی از اعدام دو تن دیگر در ارتباط با اعتراض‌های دی‌ماه خبر داد.

تازه‌ترین تحولات

۰۱:۰۵ ۲۲.۳.۱۴۰۵

خبرگزاری حکومتی: صدای انفجار در نزدیکی ساحل سیریک شنیده شد

خبرگزاری حکومتی مهر از شنیده شدن صدای انفجار در نزدیکی ساحل سیریک خبر داده و گمانه‌زنی کرده است که این امر به «بسته بودن تنگه هرمز» مربوط می‌شود. جمهوری اسلامی پیشتر کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز را تهدید به حمله کرده بود.

۰۰:۵۰ ۲۲.۳.۱۴۰۵

ترامپ: تنگه هرمز به محض امضای توافق بزرگ با حکومت ایران باز می‌شود

ترامپ: تنگه هرمز به محض امضای توافق بزرگ با حکومت ایران باز می‌شود
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:04:49 0:00
۰۰:۵۰ ۲۲.۳.۱۴۰۵

پوشش ویژه | پرزیدنت ترامپ: توافق با جمهوری اسلامی شاید آخرهفته امضا شود

پوشش ویژه | پرزیدنت ترامپ: توافق با جمهوری اسلامی شاید آخرهفته امضا شود
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:20:13 0:00
۰۰:۳۱ ۲۲.۳.۱۴۰۵

نتانیاهو و ترامپ در مورد «تفاهم‌نامه ورود به مذاکرات با حکومت ایران» صحبت کردند؛ محدودیت‌های موشکی و توقف حمایت از نیابتی‌‌ها در توافق نهایی

دفتر نخست وزیر اسرائيل، بنیامین نتانیاهو،‌ عصر پنج‌شنبه ۲۱ خرداد اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، عصر همین روز با آقای نتانیاهو در مورد «تفاهم‌نامه در حال شکل‌گیری» با جمهوری اسلامی ایران «برای ورود به مذاکرات» صحبت کرد.

دفتر نخست وزیر اسرائيل افزود «اگرچه اسرائیل عضوی از این تفاهم‌نامه نیست، نخست وزیر از تعهد رئیس جمهوری [آمریکا، دونالد] ترامپ که توافق نهایی در پایان مذاکرات شامل حذف مواد غنی شده، برچیدن زیرساخت‌های غنی سازی، محدودیت تولید موشک و توقف حمایت [جمهوری اسلامی] ایران از نیروهای نیابتی تروریستی خود در منطقه خواهد بود، ابراز قدردانی کرد.»


۲۳:۰۷ ۲۱.۳.۱۴۰۵

ترامپ: در مورد ایران به یک توافق عالی رسیدیم؛ احتمالا در اروپا امضا می‌شود

دونالد ترامپ، رئيس جمهوری آمریکا دقایقی قبل گفت: «ما به تازگی به یک توافق عالی در مورد جنگ با [جمهوری اسلامی] ایران رسیده‌ایم و قرار است اسناد نهایی شوند که باید طی چند روز آینده انجام شود. احتمالاً در اروپا امضا خواهیم داشت و این چیز خوبی است.» آقای ترامپ افزود جی‌دی ونس، معاون رئیس جمهوری برای توافق به اروپا می‌رود. او افزود بر اساس آن جمهوری اسلامی سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و تنگه هرمز باز می‌شود.

۲۱:۱۶ ۲۱.۳.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: حملات برنامه‌ریزی‌شده امشب را لغو کردم؛ مذاکرات به بالاترین سطح رهبری جمهوری اسلامی رسیده است

رئیس جمهوری آمریکا می‌گوید از آن جا که مذاکرات به بالاترین سطح رهبری رژیم ایران رسیده و تایید شده است، او حملاتی را که برای شامگاه پنج‌شنبه برنامه‌ریزی‌شده بود، لغو می‌کند. پرزیدنت ترامپ با این حال تاکید کرد که محاصره تا نهایی شدن توافق ادامه خواهد داشت.


۱۸:۲۰ ۲۱.۳.۱۴۰۵

حمله پهپادی به یک انبار غلات در اربیل اقلیم کردستان

نهاد مبارزه با تروریسم اقلیم کردستان اعلام کرد که حوالی ظهر روز پنج‌شنبه ۲۱ خرداد یک انبار ذخیره غلات در شهرستان قوشتپه از توابع استان اربیل، با استفاده از دو پهپاد بمب‌گذاری‌شده از نوع «حدید ۱۱۰» هدف حمله قرار گرفت.

در نتیجه این حمله، خسارات مادی سنگینی به انبار وارد شده است، اما هیچ‌گونه تلفات جانی گزارش نشده است.

نهاد مبارزه با تروریسم اقلیم کردستان ضمن محکوم کردن این حمله، تأکید کرد که این‌گونه اقدامات تروریستی که اماکن و اهداف غیرنظامی را مورد حمله قرار می‌دهند، به‌شدت محکوم است.

۱۶:۱۴ ۲۱.۳.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: امشب به رژیم ایران ضربه بسیار سختی وارد می‌کنیم؛ به زودی خارک و دیگر زیرساخت‌های نفتی را تصرف خواهیم کرد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، پنج‌شنبه ۲۱ خرداد با اشاره به از بین رفتن توان نظامی و دفاعی رژیم ایران، اعلام کرد که ایالات متحده «امشب به ایران ضربه بسیار سختی خواهد زد» و «در آینده‌ای نه چندان دور، جزیره خارک و سایر نقاط زیرساخت نفتی را» مانند ونزوئلا «تصرف خواهیم کرد.»

۱۵:۰۲ ۲۱.۳.۱۴۰۵

صدور حکم شش سال حبس و خلع لباس برای سلیمانی اردستانی

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، عضو مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم، توسط دادگاه ویژه روحانیت به شش سال حبس، خلع لباس روحانیت و پرداخت جزای نقدی محکوم شد.

نزدیکان آقای سلیمانی اردستانی اعلام کردند که وی تنها به شرط برگزاری دادگاه علنی حاضر به اعتراض به این حکم است و در غیر اینصورت، حکم را بدون اعتراض می‌پذیرد.

او به اتهاماتی چون توهین به مقدسات، توهین به علی و مجتبی خامنه‌ای، توهین به مقدسات تشیع، توهین به مراجع دینی و هتک حیثیت روحانیت شیعه متهم شده است.

سلیمانی اردستانی در فروردین ماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان ساحلی قم منتقل شد.

او پیش از بازداشت و در تحلیل نخستین پیام مجتبی خامنه‌ای که به تجلیل از علی خامنه‌ای پرداخته بود، نوشت: «مهم‌ترین هنر والد شما این بود که مخالفان و منتقدان خود را بی‌بصیرت یا مزدور بیگانگان می‌خواند و هر برخوردی را با آنان روا می‌دانست! از صفات اخلاقی ایشان دو صفت لجبازی و کینه‌توزی را بسیار برجسته یافتم.»

۱۴:۴۸ ۲۱.۳.۱۴۰۵

عبور سه کشتی ال‌ان‌جی قطر از تنگه هرمز

داده‌های کشتی‌رانی از عبور سه کشتی حامل گاز مایع قطر با خاموش کردن سیستم شناسایی خودکار از تنگه هرمز خبر می‌دهد.

رویترز می‌گوید دقیقاً مشخص نیست این کشتی‌ها چه موقع پنهانی از تنگه هرمز گذشته‌اند، اما مقصد محموله‌ها بازارهای آسیایی است.

هم‌زمان نهاد «مدیریت آبراه خلیج فارس» تحت هدایت سپاه پاسداران، روز پنج‌شنبه اعلام کرد با توجه به حملات آمریکا، تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز تا اطلاع ثانوی ممنوع است و از «متقاضیان دارای مجوز عبور» نیز خواست «صبور بوده و منتظر راهنمایی‌ها باشند».

جمهوری اسلامی از ۹ اسفند، هم‌زمان با آغاز عملیات نظامی اسرائیل و آمریکا علیه رژیم حاکم ایران، تنگه هرمز را مسدود کرده و طی هفته‌های گذشته کشتی‌ها را مجبور به عبور از «کریدور امن» میان جزایر قشم و لارک در ازای پرداخت عوارض کرده است.

دولت آمریکا ۷ خرداد «نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس»، را تحریم و تلاش جمهوری اسلامی برای انسداد تنگه هرمز و دریافت عوارض از تردد کشتی‌ها را «باج‌گیری دریایی» خواند.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG