اعدام محسن شکاری، معترض ۲۳ ساله که نخستین اجرای حکم اعدام مرتبط با اعتراضات سراسری اخیر در ایران بود در رسانههای داخل کشور نیز بازتاب پیدا کرد.
روزنامه «هممیهن» چاپ تهران در سرمقاله خود نوشته که اعدام محسن شکاری با همه «کشتههای قبلی» فرق دارد و از آنجایی که باید مبتنی بر «اراده حکومت» و «مطابق قانون» باشد، پیامی «رسمی و مهم» دارد.
این رسانه نزدیک به اصلاحطلبان وضعیت کنونی کشور را «بازگشتناپذیر» توصیف کرده و افزوده است که اجرای فوری حکم اعدام محسن شکاری، نشانگر «اراده رسمی» در برخورد شدید با اعتراضات است.
روزنامه اعتماد نزدیک به اصلاحطلبان نیز در مطلبی نوشته که سیاست در پیش گرفته حکومت برای اعدام جهت ایجاد ترس، جمهوری اسلامی را در «مسير غيرقابل بازگشت» قرار میدهد.
عباس عبدی در این مقاله، «رسیدگی غیرعلنی با وکیل غیرانتخابی» را بیمعنا دانسته است و نوشته و اگر اجرای سریع این حکم با هدف «درس دادن به دیگران» و «استفاده از عامل ترس برای بازدارندگی» بود، در تقابل با حقوق فردی قرار میگیرد.
در این مطب عنوان شده که اگر سیاست اعدام و بازداشت و کشتن معترضیان تاکنون «منجر به نتیجه» نشده است، ایرادی در این برداشت وجود دارد.
روزنامه کیهان، وابسته به علی خامنهای به روزنامههای نزدیک به اصلاحطلبان حمله کرده است.
این رسانه در مطلبی تحت عنوان «حمایت از آدمکشی خیابانی» نوشته که تمرکز برخی رسانههای اصلاحطلب در «تقبیح اجرای حکم» اعدام محسن شکاری، «همصدایی با رسانههای معاند» است.
کیهان نوشته است که این برخورد دستگاه قضایی کشور «مطالبه میلیونی مردم» است.
روزنامه «جوان» وابسته به سپاه پاسداران نیز در مطلبی با اشاره به اعدام محسن شکاری، نوشته است که او «اولین و آخرین اعدامی» نیست.
این رسانه که از محل بودجه عمومی اداره میشود، اعتراضات گسترده عمومی به این اعدام را «سروصدای عدهای» نامیده و نوشته که این نشان داد «رویه» قوه قضائیه «درست و منطبق بر موازین قانونی» است.
روزنامه وابسته به سپاه همچنین تلویحا چهرههای مشهور را تهدید کرده و گفته که خطر مجازات، «بیخ گوش آنها» است.