لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ ایران ۱۳:۰۳

واقعیت‌هایی از داخل ایران| کاهش ۵۰ درصدی سفر ایرانیان به خارج در سال ۹۷

قیمت لوازم خانگی خارجی در شب عید دوباره گران شد


رئیس اتحادیه لوازم خانگی تهران گفت: از یک‌سو اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و از طرف دیگر ممنوعیت واردات کالا‌های خارجی باعث شد که ظرف یک هفته گذشته قیمت کالا‌های خارجی گران شود.

وی گفت: با اعلام اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا قیمت لوازم خانگی‌های قاچاق ۱۵ درصد گران شده است.

منبع: اعتماد آنلاین

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

تنزل صنعت نساجی ایران در جهان از رتبه پنجم به هشتاد‌ و هفتم

کارخانه نساجی و تولید نخ آکریلیک جلفاکاران در منطقه ارس در شمال ایران
کارخانه نساجی و تولید نخ آکریلیک جلفاکاران در منطقه ارس در شمال ایران


مدیرعامل موسسه فرهنگی ــ پژوهشی عفاف و حجاب بنیتا گفت: مشکل اصلی کشور رکود صنعت نساجی است، ما در گذشته پنجمین صنعت نساجی جهان را داشتیم اما متاسفانه در حال حاضر هشتاد و هفتمین کشور هستیم! بیش از ۱۰۰ کارخانه تولید پارچه تعطیل یا نیمه‌تعطیل هستند؛ باید مسئله نساجی مورد توجه قرار گیرد و من به عنوان یک تولیدکننده چادر شاهد رونق این صنعت بوده‌ام؛ ۹۸ درصد از مواد اولیه چادر از خارج وارد می‌شود با این حال ۱۲ درصد پارچه چادر در شهرکرد تولید می‌شود.

وی در ادامه گفت: متاسفانه دولت به صنعت نساجی بها نمی‌دهد و در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارد.

منبع: تسنیم

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

کاهش ۵۰ درصدی سفر ایرانیان به خارج در سال ۹۷

رئیس انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی گردشگری و زیارتی تهران گفت: براساس اطلاعات وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری در سال ۹۶، نزدیک به ۱۰ میلیون ایرانی از کشور خارج شدند اما این تعداد در سال گذشته به ۵ میلیون نفر رسید.

وی گفت: کارشناسان احتمال می‌دهند این آمار در سال‌جاری با توجه به افزایش دوباره عوارض خروج از کشور و مالیات خروج از کشور باز هم کاهش داشته باشد. ایرانی‌هایی که در سال‌های گذشته به اروپا سفر کرده‌اند نوروز ۹۸ مسافر کشور‌های نزدیکی چون امارات شده‌اند. البته افزایش قیمت «درهم» باعث شده تا ایرانی‌هایی که همچنان به‌دنبال سفر خارجی هستند به‌سمت ترکیه بروند.

منبع: تابناک

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG