فوت ۵۶ نفر از آغاز موج شیوع آنفلوانزا تا کنون
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ابتلا به هر نوع بیماری تنفسی به معنای ابتلا به آنفلوانزا نیست، گفت: از ابتدای آغاز موج شیوع آنفلوانزا یعنی از اول مهر تاکنون ۵۶ نفر به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
وی در ادامه گفت: طی یک هفته اخیر یعنی از دوم تا هشتم آذر ماه ۲۷۳ نفر به دلیل آنفلوانزا در بیمارستانها بستری شدهاند و متاسفانه ۱۹ نفر جان خود را از دست دادهاند و ۳۷ نفر نیز پیش از این تاریخ فوت شده بودند.
منبع: خبرگزاری فارس
مشکلات ۱۵۰ هزار صیاد پس از گرانی بنزین
حدود سه هفته از اعلام نرخ جدید بنزین میگذرد و با وجود اینکه هزینههای بیش از ۱۵۰ هزار صیاد ایرانی بالا رفته، هنوز خبری از اختصاص بنزین سهمیهای برای صیادان نیست و حال آنکه افزایش قیمت بنزین منجر به افزایش چشمگیر هزینههای صید و به تبع آن قیمت تمام شده ماهی میشود.
انتظار میرفت در طرح گرانی بنزین تمهیداتی برای این جمعیت بزرگ اندیشیده شود، اما بلافاصله بعد از اعلام خبر گرانی بنزین اتحادیههای صیادی اعلام کردند این قشر اصلا مورد توجه قرار نگرفته و با بنزین آزاد هزینههای تولید آنها ممکن است تا سه برابر افزایش یابد.
نماینده مردم اهواز در مجلس گفت، بیش از ۵۰ درصد صیادان از بنزین به عنوان سوخت شناورهای خود استفاده میکنند و مشخص است وقتی قیمت بنزین سه برابر میشود هزینه این افراد بالا میرود.
منبع: تابناک
۳ هزار مرگ در تهران به دلیل آلودگی هوا در سال گذشته
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: طی سالهای ۹۲ تا ۹۴ شاهد کاهش غلظت آلایندههای هوا بودیم، اما از سال ۹۴ تا ۹۶ افزایش غلظت و آلودگی هوا را داشتهایم و هم اکنون این آلودگی ۳.۳ برابر حد مجاز جهانی است و هزینههای مستقیم و غیر مستقیم تحمیلی ناشی از آلودگی هوا بسیار زیاد است که تعطیلی مدارس، دانشگاهها، بازار بخشی از آن است.
وی از تاثیر آلودگی هوا بر بیش از ۳۳ هزار مرگ سالانه در ایران خبر داد و گفت طبق آمار، میزان مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در تهران در سال ۹۷، بالغ بر سه هزار نفر از افراد بالای ۳۰ سال بود که بیماران مزمن تنفسی ۸۵ نفر، سرطان ریه ۹۶ نفر، بیماران قلبی ۱۰۵۸ نفر و سکتههای مغزی ۵۲۶ نفر بودند.
منبع: ایسنا
بیماران مزمن روانی به شدت مشکل دارویی دارند
رئیس انجمن حمایت از بیماران اسکیزوفرنی (احبا)، از فقدان داروهای خارجی برای بیماران اعصاب و روان خبر داد و گفت: در هزار پروندهای که در انجمن احبا موجود است، بیماران با مشکل جدی دارو روبهرو هستند، داروهای خارجی یا نیست یا اگر هست هزینه بسیار بالائی دارد. بیماران گزارش میدهند که برخی از داروهای داخلی تاثیر درمانی ندارند، همین نکته از سوی پزشکان ما گوشزد میشود، آنها برای برخی از داروها بر مصرف خارجی آنها تاکید دارند. بیماری با مصرف داروی خارجی کنترل میشود و داروی داخلی بیماری او را کنترل نمیکند و متاسفانه داروهای خارجی را تحت پوشش بیمهای قرار نمیدهند.
این مقام مسئول در ادامه افزود، بیماران مزمن روانی علاوه بر مشکلات نبود دارو، ماهانه تا سقف ۸۰۰ هزار تومان هزینه دارو دارند و اگر این داروها با این هزینههای گران به آنها نرسد، بیماریشان عود میکند.
وی همچنین گفت: پوشش حمایتی سازمان بهزیستی برای خانوادههایی که یک بیمار مزمن دارند، «۱۰۸ هزار تومان» است که البته بیمار با این مبلغ هیچ کاری نمیتواند کند. وقتی یک خانوادهای نان برای خوردن ندارد، امکان کار کردن ندارد، ۱۰۸ هزار تومان برای او کفایت نمیکند.
منبع: ایلنا
١٠٨٠میلیارد تومان خسارت اپراتورها از قطع اینترنت
سازمان تنظیم مقررات خسارات وارد شده به اپراتورها را ۱۰۸۰ میلیارد تومان اعلام کرده که بیشترین خسارت به ایرانسل وارد شده است.
وزیر ارتباطات نیز گفت: «مدیرعامل شرکت ملی پست کاهش درآمد ۴۰ درصدی روزانه را گزارش کرده است و جمعبندی خسارات بخشهای مختلف به زودی انجام و اطلاعرسانی میشود.»