کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در ایران
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: در زمینه نیاز به پزشک در رشتههای مختلف وضعیت متفاوتی در مناطق مختلف ایران داریم، در حال حاضر نیز ممکن است در برخی مناطق ایران نیازمند پزشک باشیم و ما هنوز نیازمند تربیت نیروی جدید در بسیاری از رشتههای علوم پزشکی هستیم اما این نیاز از دو موضوع ناشی میشود، در برخی از رشتهها ما نیازمند آموزش بیشتر پزشک و در برخی از موارد نیز نیازمند اصلاح توزیع پزشک هستیم.
وی گفت: این نیاز در رشته پرستاری به دلیل احداث بیمارستان و مراکز مختلف درمانی بسیار بالا است. بنابراین محاسبات ما نشان میدهد که ما به بیش از ۱۰۰ هزار پرستار جدید در ایران نیازمندیم.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری
پدیده ماشین خوابی در تهران
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: ما جوانانی را میبینیم که با کمک یکدیگر ماشین خریده و محلاتی را به عنوان پاتوق و گعده در نظر گرفته و ماشین خوابی میکنند.
وی گفت: اینها جوانان شهرهای دیگری هستند که به دلیل نبود شغل به تهران میآیند و میبینیم که محلات تهران بین آنها تقسیم شده است و بچههای یک استان در یک محله و استانهای دیگر در محلات دیگر جمع میشوند و در خودروهایشان میخوابند.
منبع: اقتصاد آنلاین
تولیدکنندگان ۵۶ قلم داروی گیاهی خواستار خروج از پوشش بیمه شدند
مدیرکل اداره فرآوردههای طبیعی سازمان غذا و دارو گفت: تولیدکنندگان ۵۶ قلم دارو تمایل دارند از پوشش بیمه خارج شوند.
وی گفت: داروهای گیاهی تحت پوشش بیمه محدودیت قیمتی دارند و امکان افزایش قیمت آنها برای بیمهها ممکن نیست و به همین دلیل تولیدکنندگان این ۵۶ قلم داروی گیاهی خواستار خروج از پوشش بیمه شدند زیرا در سال ۹۷ قیمت بسیاری از فرآورده های طبیعی، سنتی و داروهای گیاهی که تحت پوشش بیمه نبودند، افزایش پیدا کرده است.
منبع: سازمان غذا و دارو
کاهش ۱۵ درصدی صادرات زعفران
نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: صادرات زعفران در سه ماهه نخست امسال ۱۵ درصد و قیمت زعفران نیز بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته است و به دلیل تفاوت دلار سامانه نیما و دلار بازار آزاد صادرکنندگان زعفران بین ۵۰۰ هزارتومان تا یک میلیون تومان زیان میکنند و این برای آنان صرف نمیکند.
وی گفت: در سه ماهه نخست سال ۹۷ بیش از ۵۵ تن زعفران از ایران صادر شده بود که این عدد امسال به بیش از ۴۷ تن رسیده است.
نایب رئیس شورای ملی زعفران افزود: همین که محصول صادر نمیشود، مصرف داخلی کاهش یافته و کشاورزان و کسانی که محصول را نگه داشته بودند در حال عرضه آن به بازار هستند، همه این موارد باعث افزایش عرضه و کاهش قیمت شده است.
منبع: تابناک
با موافقت دولت نرخ بلیط موزهها گران شد
هیئت وزیران با توجه به بالا رفتن هزینه نگهداری، مرمت و تجهیز موزهها و بناهای تاریخی در سالهای اخیر با افزایش مبلغ ورودیه موزهها و اماکن فرهنگی و تاریخی موافقت کرد.
از این پس، ورودیه موزههای ملی، منطقهای، کاخ موزهها و آثار تاریخی (غیر منقول) ثبت جهانی و شاخص برای بازدید کنندگان داخلی حداکثر به مبلغ ۵۰ هزار ریال و برای بازدیدکنندگان خارجی حداکثر به مبلغ یک میلیون ریال و ورودیه موزههای محلی، استانی و سایر آثار تاریخی - فرهنگی (غیر منقول) برای بازدید کنندگان داخلی حداکثر به ۴۰ هزار ریال و برای بازدید کنندگان خارجی حداکثر به ۵۰۰ هزار ریال افزایش مییابد.