روزنامه بالتیمور سان از معاملات شرکت های چندملیتی متعلق به برادران کخ با ایران در زمان تحریم های ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران خبرداده و نوشته است مدارک به دست آمده از شرکت های خارجی وابسته به کمپانی برادران کخ نشان می دهد که هر چند این کمپانی اعلام کرده بود معامله با ایران را قطع کرده است، سال ۲۰۰۶ به طور پنهان با شرکت های دولتی و خصوصی ایرانی معاملات کلانی صورت گرفته است؛ از جمله بر اساس مدارک داخلی کمپانی مواد اولیه ای که ایران از شرکت های وابسته به کخ خریداری کرده، برای مصارف عمده صنعتی از جمله ساخت کارخانه متانولِ شرکت پتروشیمی زاگرس به کار گرفته شده است.
و سن فرانسیسکو کرونیکل به نقل از یکی از کارمندان کمپانی برادران کخ در آمریکا می نویسد به رغم تحریم های ایالات متحده علیه ایران از سال ۱۹۹۵، این شرکت هیچ فرصتی را برای دور زدن قوانین تحریم و معامله با ایران از دست نداده است.
نشریه آمریکایی نشنال ریویو نوشته است درخواست مجامع بین المللی برای آزادسازی کشیش یوسف ندرخانی ایران را تحت فشار گذاشته؛ تا جایی که مقامات ایران سعی می کنند حکم اعدام او را تکذیب کنند؛ به نوشته نشنال ریویو، سفارت جمهوری اسلامی در لندن در بیانیه ای ادعا کرده است که نگرانی از حکم اعدام ندرخانی موردی ندارد. این نشریه می نویسد رژیم ایران سعی دارد تا به جای ارتداد، با وارد کردن اتهامات دیگر به ندرخانی از جمله تجاوز؛ یا ادعای واهی همراهی با صهیونیسم و اقدام علیه قوانین ایران قضیه را لوث کند.
روزنامه فرانسوی فیگارو از ممنوع الخروج شدن مسعود شفیعی خبر داده است. مسعود شفیعی وکیل کوهنوردان آمریکایی بود که چندی پیش آزاد شدند و به آمریکا بازگشتند. فیگارو می نویسد هفته گذشته مقامات قضایی آقای شفیعی را ساعت ها بازجویی کردند؛ و روز یکشنبه پاسپورتش را مصادره و او را ممنوع الخروج اعلام کردند.
و هاآرتص می نویسد رئیس جمهوری اسلامی در کنفرانس فلسطین در تهران گفته است جنگ اسرائیل و فلسطینیان، جنگ اعراب و یهودیان است؛ اگر مهاجران یهودی به کشورهای خود بازگردند مناقشات خاورمیانه تمام می شود.