با گزینش جی دی ونس، سناتور ایالت اوهایو، بهعنوان منتخب دونالد ترامپ برای معاونت ریاست جمهوری احتمالی آمریکا، اوشا ونس، همسر او، در کانون توجه قرار گرفته است.
اوشا ونس دانشآموخته ۳۸ ساله رشته حقوق از دانشگاه «ییل»، و دختر یک خانواده مهاجر هندی، در سال ۱۳۹۳ بهعنوان عضو حزب دموکرات آمریکا ثبتنام کرد اما سوابق عمومی در انتخابات مقدماتی جمهوریخواهان نشان میدهد که او از سال ۱۴۰۱ به این حزب رأی داده است.
در این مطلب مروری داریم بر برخی از نکات مهمی که درباره زندگی بانوی دوم احتمالی ایالات متحده آمریکا وجود دارد.
خانواده
کریش و لاکشمی چیلوکوری، والدین اوشا ونس، اهل ایالت آندراپرادش، هندوستان هستند. این زوج در نهایت به سندیگو، در ایالت کالیفرنیا، مکانی که اوشا در آن زاده شد، مهاجرت کردند.
کریش چیلوکوری، پدر اوشا، مهندس و مدرس دپارتمان مهندسی هوافضا در دانشگاه ایالتی سندیگو است. لاکشمی چیلوکوری، مادر او، زیست شناس و استاد دانشگاه کالیفرنیا، سندیگو است.
تحصیلات
اوشا ونس مدرک کارشناسی در رشته تاریخ را از دانشگاه «ییل» و مدرک کارشناسی ارشد در رشته فلسفه را از دانشگاه «کمبریج» دریافت کرد. او مدرک حقوق خود را از دانشکده حقوق ییل گرفت و در آنجا با جی دی ونس، همسرش آشنا شد.
جی دی ونس در کتاب خاطرات خود، همسرش را بهعنوان «راهنمای روح ییل» خود توصیف میکند.
آنها در طول دوران تحصیل خود در دانشگاه ییل، گروهی را ایجاد کردند که تمرکزش بر «افول اجتماعی در آمریکای سفیدپوست» بود.
این زوج در در سال ۱۳۹۲ فارغالتحصیل شدند و یک سال بعد ازدواج کردند.
شغل
اوشا ونس پس از فارغالتحصیلی، بهعنوان منشی حقوقی برای برت کاوانا، که قاضی دادگاه تجدید نظر واشنگتن بود، کار کرد. او سپس به عنوان منشی حقوقی برای جان رابرتز، رئیس دیوان عالی کشور، مشغول به کار شد.
اوشا ونس در سالهای اخیر با یک شرکت حقوقی در شهر واشنگتن همکاری داشت که خود را «به شدت مترقی» معرفی میکند.
او این هفته پس از اعلام اینکه همسرش گزینه دونالد ترامپ برای معاونت ریاست جمهوری احتمالی آمریکا است، این شرکت را ترک کرد.
اوشا ونس از سال ۱۳۹۴ در این شرکت به عنوان وکیل دادگستری کار کرده بود.
او دوشنبه به «اسافگیت نیوز» گفت که با توجه به رویدادهای اخیر از این شرکت کنار رفته است تا بر مراقبت از خانواده خود تمرکز کند.
دین
اوشا ونس، مانند والدین خود، یک هندو است. او در مصاحبهای با برنامه تلویزیونی «فاکس اند فرندز» گفت ایمان والدینش «یکی از عواملی بود که آنها را به پدر و مادر خوبی تبدیل کرد و از آنها افراد خوبی میسازد.»
اوشا ونس تجربه مثبت والدینش با دین را دلیل حمایت از شوهرش برای بررسی رابطه با دین دانست.
جی دی ونس بهعنوان یک مسیحی بزرگ شد اما در طول دوران تحصیل خود در مقطع کارشناسی در دانشگاه ایالتی اوهایو یک آتئیست شناخته شد. او در مرداد ۱۳۹۸ بهعنوان کاتولیک غسل تعمید یافت.
به گزارش نیویورک تایمز، پیوند این زوج توسط یک روحانی هندو در مراسمی جدا از عروسی آنها در سال ۱۳۹۳ هم تایید شد.
اوان، ویوک، و میرابل، سه فرزند جی دی و اوشا هستند و آنها در خانوادهای با دو دین بزرگ میشوند.
کارزار سیاسی
در جریان فعالیتهای جی دی ونس برای انتخابات مجلس سنا، اوشا ونس چندان در کارزار او فعال نبود و حضور کمی در عرصه سیاسی داشت.
اوشا ونس به برنامه تلویزیونی «فاکس اند فرندز» درباره اینکه بانوی دوم احتمالی آمریکا باشد، گفت در حال حاضر علاقهای ندارد چیزی در زندگی آنها تغییر کند.
او همچنین گفت که با توجه به اعتقاد و علاقه به همسرش، خواهند دید که در آینده چه اتفاقی در زندگی آنها رخ میدهد.