تعهد آمریکا برای مبارزه با گرسنگی در کشورهای فقیر

تعهد آمریکا برای مبارزه با گرسنگی در کشورهای فقیر

نزدیک به هفتاد درصد گرسنگان جهان، که اکثریت آنها زن هستند، در مزارع کوچک زندگی و کار می کنند. بسیاری از آنها ، که اغلب قادر نیستند غذای کافی برای تغذیه خود تولید کنند، نمی توانند غذا برای خانواده هایشان بخرند

شانزدهم اکتبر زمانی است که سازمان ملل متحد بعنوان روز جهانی غذا تعیین کرده است و هر سال مراسمی به این مناسبت برگزار می شود.

سال پیش، حدود ٩٢٣میلیون نفر با گرسنگی دست به گریبان بودند. عوامل زیست محیطی، دسترسی به بازارها، و بالا رفتن قیمتهای مواد غذایی فقط بخشی از عواملی هستند که چنین وضعی را موجب شده اند. از سال گذشته، ١٠٥میلیون نفر دیگر، از گرسنگی مزمن رنج می برند، رقمی که مجموع تعداد گرسنگان را از یک میلیارد نفر فراتر می برد.

نزدیک به هفتاد درصد گرسنگان جهان، که اکثریت آنها زن هستند، در مزارع کوچک زندگی و کار می کنند. بسیاری از آنها ، که اغلب قادر نیستند غذای کافی برای تغذیه خود تولید کنند، نمی توانند غذا برای خانواده هایشان بخرند.

در پاسخ به بحران غذا، دولت امریکا بعنوان بخشی از یک کوشش و همکاری جهانی ، که بر روند هایی برای بهبود امنیت غذایی متمرکز است، کار می کند. در اجلاس رهبران گروه هشت در لاکیلا ، در ایتالیا، پرزیدنت باراک اوباما گفت: ایالات متحده برای مبارزه با گرسنگی ، سه میلیارد و ٥٠٠میلیون دلار در رشد اقتصادی مبتنی بر کشاورزی سرمایه گذاری خواهد کرد. این تعهد به به جمع شدن شانزده میلیارد دلار از اعانه دهندگان دیگر برای حمایت از رویکرد جدید ، که بر پیشبرد توسعه کشاورزی و کاهش گرسنگی در سراسر جهان، استوار است، کمک کرد. این سرمایه گذاری افزون بر تعهد آمریکا به کمک های غذایی اضطراری است.

ایالات متحده بر این باوراست که امنیت غذایی شالوده ای برای تقویت توسعه اجتماعی و اقتصادی است. معنای آن این است که تمام مردم در یک جامعه ، در تمام اوقات ، به غذای کافی برای یک زندگی فعال و سالم دسترسی داشته باشند. به این دلیل است که پرزیدنت اوباما در سخنانی در آیین تحلیف ریاست جمهوری، گفت : ما به مردم ملت های فقیر قول می دهیم برای شکوفا ساختن کشتزارهایتان و جاری شدن آب سالم ، و برای پروراندن بدن های گرسنگی کشیده و تغذیه مغزهای گرسنه، در کنار شما کار خواهیم کرد.