پرزیدنت ترامپ با بازنشر مقاله‌ای درباره اهمیت جلوگیری از دستیابی رژیم ایران به سلاح هسته‌ای: این موضع ملت ما است

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، مقاله‌ای را که بر اساس یک نظرسنجی و با مضمون حمایت اکثر آمریکایی‌ها از جلوگیری از دستیابی رژیم ایران به سلاح هسته‌ای و مهم‌تر دانستن آن در مقایسه با پایان دادن به جنگ منتشر شده است، بازنشر کرد.

پرزیدنت ترامپ روز شنبه ۱۹ اردیبهشت با بازنشر این مقابله نوشت: «این خیلی مهم است. این موضعی است که ملت ما بر سر آن ایستاده است.»

مطلب مورد اشاره پرزیدنت ترامپ که در نشریه «فقط خبر» (جاست د نیوز) منتشر شده با اشاره به یک نظرسنجی می‌گوید که ۵۳ درصد از رأی‌دهندگان آمریکایی می‌گویند که جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای مهمتر از پایان دادن به درگیری‌ها است. همچنین برای ۶۰ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، جلوگیری از دستیابی رژیم ایران به سلاح هسته‌ای نسبت به تثبیت قیمت انرژی در ایالات متحده اولویت دارد.

اسکات راسموسن، گردآورنده این نظرسنجی، می‌گوید: «مردم به این رژیم اعتماد ندارند و وعده‌های دوپهلو نمی‌خواهند.» به گفته او مردم آمریکا این ایده را که می‌گوید اگر جمهوری اسلامی قول بدهد از انرژی هسته‌ای برای سلاح هسته‌ای استفاده نخواهد کرد می‌تواند قابلیت‌های هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی داشته باشد، قبول ندارند.»

این نظرسنجی نشان می‌دهد که فقط تعداد کمی از آمریکایی‌ها فکر می‌کنند رژیم ایران به این وعده پایبند خواهد بود و می‌خواهند که قابلیت هسته‌ای به‌طور کامل از بین برود.

بخش دیگری از این گزارش نیز به نتایج این نظرسنجی در مورد ناتو می‌پردازد. به گفته این گزارش، رای‌دهندگان آمریکایی به‌طور فزاینده‌ای با موضع دولت پرزیدنت ترامپ در زمینه اختلافات به وجود آمده بر سر عدم حمایت ناتو از عملیات نظامی علیه رژیم ایران، هم‌نظرند و از ائتلاف ناتو دل‌زده شده‌اند.