دیدگاه| چگونه آمریکا رمضان را سهل تر می کند

نماز جماعت گروهی از مسلمانان در نیویورک.

یادداشتی در وبسایت روزنامه وال استریت جورنال از صبیحه رحمان، نویسنده آمریکایی پاکستانی تبار

جوانان مسلمان آمریکایی اکنون می کوشند آغاز و پایان ماه رمضان را با محاسبات علمی پیش بینی کنند تا این که تا آخرین لحظه صبر کنند بفهمند آیا رمضان امروز شروع می شود یا فردا. من هم از این حرکت آن ها حمایت می کنم.

از نوه ام ۱۴ ساله ام خواسته ام در ماه رمضان با کسی در مدرسه بحث و دعوا نکند. او از طریق رمضان خویشتنداری و عادت به پرهیز از خصومت را می آموزد.

بر طبق نظرسنجی مرکز پیو، مسلمان ها اندکی بیش از یک درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می دهند. من طی ۴۶ سال زندگی در این کشور به دفعات مورد محبت غیرمسلمان ها قرار گرفته ام.

یک معلم ورزش در دبیرستانی در میشیگان اجازه داد دانش آموزان مسلمان روزه دار پس از افطار به تمرین بپردازند. وقتی پسرم در دانشگاه بود، کافه تریا غذای او را در ظرفی دربسته می گذاشت تا بعدا صرف کند. رئیس و همکاران ام برای مراعات حال من همیشه سعی کرده اند طی رمضان جلسه نهار نگذارند. این محبت های کوچک و همراهی ها ایمان من را به آزادی مذهب در آمریکا محکم تر کرده است.

هر سال، بعضی از دوستان غیرمسلمان ما تصمیم می گیرند همراه ما روزه گرفته و در افطار سالانه بین ادیان در خانه ما شرکت کنند. ما به اتفاق از نوشیدن شیر شیرین و خوردن کباب لذت می بریم. شما هم به ما ملحق می شوید، فقط برای یک روز؟

* برگردان فارسی این گزارش تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاماً بازتاب دیدگاه صدای آمریکا نیست.