مقابله با گروه های افراطی در عراق

یکی از هدف های پشت حملات مرگبار اخیر علیه غیر نظامیان عراق، آشکارا این است که از تشکیل یک دولت فراگیر جلوگیری شود. نباید اجازه داد این تاکتیک موفق شود زیرا رهبران عراق فقط با اتحاد در برابر گروه های افراطی خشن و تشکیل دولت وحدت، که نماینده تمام شهروندان، بدون توجه به قومیت، مذهب یا بخشی از کشور که اهل آنجا هستند باشد، می توانند پرداختن به مشکلات عظیم کشور را آغاز کنند.

شتاب قتل ها در ۲۲ اوت آغاز شد، زمانی که نزدیک ۲۷۰ تن وقتی مردان مسلح وارد یک مسجد متعلق به اهل تسنن شدند و نمازگزاران را به گلوله بستند، کشته شدند. روز بعد، ۳۲ تن در بمب گذاری های جداگانه در کرکوک جان سپردند. پیشتر در همان روز، یک بمب انداز انتحاری یک خودرو پر از مواد انفجاری را به در سازمان اطلاعات و امنیت در بغداد کوبید، شش غیر نظامی و پنج پرسنل امنیتی کشته شدند. دو روز بعد، در جنوب بغداد، یک بمب انداز انتحاری ۱۵ نمازگزار شیعه را هنگامی که در پی برگزاری نماز ظهر از مسجدی خارج می شدند کشت، در حالی که شش تن در انفجار دو بمب اتومبیلی در شمال بغداد کشته شدند. حدود همان زمان، دو انفجار در شهر کربلا و بمب دیگری در باِبل منفجر شد ، ۲۶ کشته و ۶۰ مجروح برجا گذاشت.

سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت ایالات متحده این حمله ددمنشانه را بشدت محکوم می کند، در کنار مردم عراق علیه این خشونت ایستاده است وبه حمایت از تمام شهروندان عراق از تمام بخش های کشور، در حالی که برای بیرون راندان افراطیون خشن از هر بخش جامعه ، پیشبرد شکیبایی و تنوع مذهبی، و متحد ساختن کشور کار می کنند، ادامه خواهد داد.

این حملات بی معنا براین نیاز فوری تاکید می گذارد که رهبران عراق در تمام طیف سیاسی باید گام هایی را که برای متحد ساختن کشور در برابر گروه های افراطی خشن لازم است بردارند. ما تمام عراقی ها را تشویق می کنیم روند تشکیل دولت جدید را در چارچوب زمانی قانون اساسی تکمیل کنند.

ما عمیق ترین همدردی خود را با خانواده های قربانیان این حملات ابراز می داریم و از دولت عراق می خواهیم بی درنگ به تحقیق بپردازد و عاملان این جنایت های شنیع را به دست عدالت بسپارد.