به دنبال طرح اتهام آزار جنسی علیه راجر ایلز رئیس شبکه فاکس نیوز آمریکا از سوی یکی از مجریان آن شبکه تلویزیونی، وی از سمت خود استعفا کرد.
کمپانی "فاکس قرن بیستم" عصر پنجشنبه در بیانیهای اعلام کرد که وی همزمان از ریاست شبکه فاکس بیزینس و ایستگاه های تلویزیونی فاکس نیز کناره گیری کرده است.
اوایل ماه جاری میلادی، یکی از مجریان زن شبکه فاکس به نام "گرچن کارلسون" از آقای ایلز ۷۶ ساله به دلیل آنچه او "آزار جنسی" عنوان کرده است، به دادگاه شکایت کرد.
بر اساس بیانیه فاکس قرن بیستم، روپرت مرداک مدیرعامل ۸۵ ساله این غول رسانهای آمریکا، سرپرستی شبکههای فاکس نیوز و فاکس بیزینس را بطور موقت بر عهده گرفته است.
برخی رسانه های آمریکا، از جمله شبکه ان.بی.سی، این پرسش را مطرح می کنند که آیا استعفای راجر ایلز توافقی بوده یا او مجبور به استعفا شده است.
با این حال روپرت مرداک در بیانیه ای از خدمات آقای ایلز قدردانی کرد و گفت "راجر نقطه نظرات من در مورد یک نهاد تلویزیونی بزرگ و مستقل را ارائه داد و در طول ۲۰ سال فوق العاده، به عالی ترین نحو آن را اداره کرد."
در همین حال، نیویورک تایمز گزارش داده است که رودی بختیار، یکی دیگر از کارمندان سابق شبکه فاکس نیز راجر ایلز را به "آزار جنسی" متهم کرده است. بر اساس این گزارش، راجر ایلز که سمت ارشدی داشت، به رودی بختیار در سال ۲۰۰۶ وعده داد او را خبرنگار تمام وقت شبکه فاکس در واشنگتن کند.
اما به گفته رودی بختیار، راجر ایلز پس از اعلام این وعده به رودی بختیار در حوالی روز شکرگزاری در سال ۲۰۰۶ سخنانی از جمله اینکه مایل است "داخل اتاق هتل او را ببیند" بیان کرد. آن زمان رودی که بین واشنگتن و نیویورک رفت و آمد می کرد، در هتلی نزدیک دفتر فاکس در واشنگتن اقامت داشت.
به نوشته نشریه "نیویورک" وکیل راجر ایلز ساعاتی پس از اخراج راجر ایلز از فاکس، با وکیل رودی بختیار تماس می گیرد و او را با سخنانی حقوقی تهدید می کند که نباید با خبرنگار مجله نیویورک مصاحبه می کرد و به نظر می رسد یک توافق پیشین را با این کار زیر پا گذاشته است. رودی بختیار با خبرنگار این نشریه هم درباره وقایع فاکس صحبت کرده بود و می گوید که او به خاطر طرح اتهام آزار جنسی از کارش در شبکه فاکس اخراج شده است.