شورای ملی مقاومت ایران از سازمان ملل خواستار نظارت بر اردوگاه اشرف شد

کمپ اشرف پس از حمله ارتش عراق. ۸ آوریل ۲۰۱۱

در اجتماع طرفداران شورای ملی مقاومت مریم رجوی رهبر این شورا از سازمان ملل خواست بر اردوگاه اشرف درعراق که اکنون افرادش خلع سلاح شده اند نظارت کند. در ماه آوریل در حمله ارتش عراق به اردوگاه اشرف ۳۵ نفر کشته و صدها نفر زخمی شدند.

اردوگاه اشرف در زمان صدام حسین دیکتاتور پیشین عراق ساخته شد و در آن زمان به عنوان حربه ای در جنگ با جمهوری اسلامی در سرتاسر مرز با ایران مورد استفاده قرار می گرفت.

مقام های عراقی پس از سقوط صدام به تکرار از این گروه خواسته اند اردوگاه را تعطیل و خاک عراق را ترک کنند. مریم رجوی گفت فرستادن ناظر سازمان ملل به کمپ اشرف بهترین راه حل در کوتاه مدت برای حفاظت جان ۳۴۰۰ تن ساکنان اردوگاه است.

در تجمع ویل پنت شماری ازچهره های سرشناس آمریکایی از جمله تام ریج وزیر پیشین امنیت داخلی آمریکا، آندرو کارد رئیس دفتر کاخ سفید در دولت جرج دبلیو بوش و رودی جولیانی شهردار پیشین نیویورک نیز حضور داشتند و ازدولت آمریکا خواستند نام سازمان مجاهدین خلق را از فهرست گروه های تروریستی حذف کند. آمریکا، عراق و ایران، مجاهدین خلق را یک سازمان تروریستی می شناسند.

آمریکا از سال ۱۹۹۷ نام این سازمان را در فهرست گروه های تروریستی قرار داده و اتحادیه اروپا نیز از سال ۲۰۰۲ مجاهدین خلق را یک سازمان تروریستی می شناخت. در سال ۲۰۰۹ وزیران خارجه اتحادیه اروپا در واکنش به یک رشته احکام صادره از سوی برخی دادگاه های اروپا نام این سازمان را از فهرست گروه های تروریستی حذف کردند.

این سازمان که با حکومت های ایران طی سال ها درگیر بوده است می گوید خود را به ایجاد یک حکومت دموکراتیک و سکولار متعهد می داند.

سازمان مجاهدین خلق در دهه چهل خورشیدی ایجاد شد و در سرنگونی رژیم شاه در انقلاب سال ۱۳۵۷ از آیت الله خمینی حمایت کرد.

این سازمان سپس با آیت الله خمینی به مخالفت برخاست و هزاران تن از طرفدارانش اعدام و زندانی یا ناچار به فرار از ایران شدند. در نتیجه سازمان مجاهدین به یک رشته ترورها و بمب گذاری ها علیه حکومت ایران دست زد و در کنار صدام حسین در جنگ ۸ ساله عراق با ایران جنگید. این سازمان در سال های اخیر تلاش کرده است برچسب ستیزه جو بودن را از خود پاک کند هرچند در دهه ۱۹۷۰ به رشته حمله های خونین علیه غرب مبادرت کرده و نزدیک به سی سال با حکومت اسلامی ایران در جنگ بوده است.