تئوری جدید: غذاهای «زیاد فرآوری شده» در چاقی مفرط مقصر هستند

هر غذایی که از شکل طبیعی خود خارج شده باشد، چه به دلایل ایمنی و چه برای راحتی، غذای فرآوری شده نام می گیرد.

خیلی از دانشمندان و کارشناسان خوردن چربی، کربوهیدرات‌ها (غذاهای نشاسته ای)، و شکر زیاد را دلیل چاقی مفرط جهانی می دانند.

به نوشته نشریه «ساینتیفیک آمریکن»، یک پژوهش جدید نشان داده است که غذاهای «بیش از اندازه فرآوری شده»، مثل سوپ‌های حاضری، پیتزاهای یخ زده، چیپس، پفک، و امثال آن - یعنی غذاهایی که رژیم غذایی دنیای مدرن را تحت‌الشعاع قرار داده اند - مقصر اصلی هستند.

غذاهای بیش از اندازه فرآوری شده ظاهراً موجب تحریف سیگنال های بین دستگاه گوارشی و مغز می شوند؛ سیگنال هایی که معمولاً به مغز فرمان می دهد که یک فرد سیر شده است.

بر اساس این مطالعه، غذاهای بیش از حد فرآوری شده بر خلاف بقیه غذاها، سیگنال های عصبی به مغز می فرستد که بدن هنوز به کالری و غذای بیشتری نیاز دارد.

همچنین ببینید: پژوهش جدید: خوردن غذاهای «فرآوری شده» واقعاً موجب چاقی می شود

غذاهای «فرآوری شده» به محصولات غذایی گفته می شود که از چندین مرحله فرآوری و تولید عبور کرده و حاوی ترکیباتی مانند روغن های هیدروژنه، شیره ذرت با فروکتوز بالا، اسانس های مصنوعی، و افزودنی های دیگر، که در تولیدات صنعتی به آنها افزوده شده است، باشند.

از غذاهای فرآوری شده نیز می توان به سوسیس، کالباس، چیپس، پفک، غلات فرآوری شده مثل برگه ذرت (کورن فلکس)، و بیشتر غذاهای پیش آماده و بسته بندی شده اشاره کرد.

همچنین ببینید: افراط در خوردن سیب‌زمینی سرخ‌کرده و دیگر غذاهای ناسالم به کوری پسر نوجوان منجر شد

همچنین ببینید: پژوهش جدید: حتی نوشابه‌های رژیمی خطر مرگ زودرس را بالا می‌برند