دونالد ترامپ: پاریس به‌زودی به یک «شهر اسلامی» تبدیل می‌شود

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا - ۲۷ مهر ۱۴۰۵

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه ۲۷ مهر در واکنش به سخنان امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه درباره اعتراضات و آشوب‌های جاری در این کشور به خبرنگاران گفت پاریس به زودی به یک «شهر اسلامی» تبدیل خواهد شد.

در کنار اعتراضات اخیر در فرانسه، هزاران آشوبگر به مراکز شهری هجوم بردند و ساختمان‌های شهرداری، مناطق تجاری لوکس و دیگر مکان‌هایی را که معمولاً از چنین حملاتی مصون تلقی می‌شدند، هدف قرار دادند. پلیس در برابر هجوم آنها تا حد زیادی ناتوان بود.

خبرنگاری روز دوشنبه از آقای ترامپ پرسید که امانوئل مکرون گفته است که اعتراضات کنونی در شهرهای مختلف فرانسه ناشی از جنگ با جمهوری اسلامی است و عملا او رئیس‌جمهوری آمریکا را مقصر می‌داند.

پرزیدنت ترامپ گفت «من فکر نمی‌کنم او این کار را می‌کند» . او این ادعا را رد کرد.

آقای ترامپ گفت امانوئل مکرون دوست او است.

رئیس‌جمهوری آمریکا تاکید کرد: به مکرون « مدت‌ها پیش گفته بودم که اشتباه بزرگی در فرانسه مرتکب می‌شود.»

آقای ترامپ توضیح داد که به او گفت: «شما به همه از دنیا اجازه می‌دهید که وارد شوند، همه دنیا در حال ورود به فرانسه بودند همانطور که می‌دانید پاریس به زودی به یک شهر اسلامی تبدیل می‌شود.»

آقای ترامپ گفت قرار نبود این چنین شود.

رئيس‌جمهوری آمریکا گفت که امانوئل مکرون را از هشت یا ۹ سال پیش می‌شناسد و «به محض اولین دیدارمان به امانوئل [مکرون] گفتم شما باید مرزهایتان را ببندید.»

آقای ترامپ گفت: «ما مرزهایمان را بستیم و او این کار را نکرد.»

در کنار اعتراضات در فرانسه، افراد بسیاری با آشوب به فروشگاه‌های این کشور نیز حمله کردند و این فروشگاه‌ها را غارت کردند.

به گزارش وال‌استریت ژورنال، سباستین لکورنو، نخست‌وزیر فرانسه، گفت آشوبگران به گروه‌های به‌شدت سازمان‌یافته چپ افراطی تعلق دارند که می‌کوشند بر نتیجه انتخابات بهار آینده تأثیر بگذارند.