رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در نخستین سخنرانی خود در سالگرد مراسم حمله تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به ایالات متحده آمریکا گفت دولت او به دنبال از بین بردن گروه های تروریستی وحشی است که جهان را نا امن کرده اند.
پرزیدنت دونالد ترامپ روز دوشنبه ۲۰ شهریور با حضور در وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون در شمال ایالت ویرجینیا، گفت: هدف تروریست ها ترساندن ما بود، اما آمریکا مرعوب نمی شود. نام آنها به لیست دشمنان ما اضافه خواهد شد که نابود شده اند.
وی افزود: نیروهای نظامی ما آماده هستند که نیروهای وحشی و شرورهای تروریست که دشمن ما و دشمن تمام ملل متمدن هستند را دنبال کنند و آنها را نابود خواهند کرد.
رئیس جمهوری آمریکا با تاکید بر قوت ارتش آمریکا گفت، ما این دشمنان شرور را که تا به حال شبیه شان را ندیده ایم نابود می کنیم. ما تضمین می کنیم که این تروریست ها هیچ پناهگاهی برای سازماندهی حمله به ملت ها نداشته باشند.
ترامپ افزود: نقشه هایی داریم که به این قاتلان بگوییم هیچ پناهگاهی وجود ندارد که آنها بتواند در آن پنهان باشند و از تیررس ما مخفی شوند.
رئیس جمهوری آمریکا افزود: از ۱۱ سپتامبر هفت هزار سرباز آمریکایی جان شان را برای دفاع و محافظت از مردم آمریکا از دست دادند. در میان این سربازان، از همه اقوام و ادیان بودند و تنها وظیفه شان دفاع از آمریکای متحد بود.
نسخه کامل سخنرانی پرزیدنت ترامپ در پنتاگون در سالگرد ۱۱ سپتامبر
پیش از سخنرانی پرزیدنت ترامپ در پنتاگون، ژنرال جوزف دانفورد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح آمریکا و همچنین جیم متیس، وزیر دفاع آمریکا سخنرانی کردند.
رئیس جمهوری و ملانیا ترامپ بانوی نخست آمریکا روز دوشنبه با حضور در محوطه کاخ سفید مراسم یک دقیقه سکوت به احترام قربانیان را برگزار کردند.
مایک پنس، معاون دونالد ترامپ هم در شنکس ویل پنسیلوانیا ، جایی که دیگر هواپیمای مهاجم در یازدهم سپتامبر سقوط کرد، سخنرانی داشت.
پخش زنده سخنرانی پرزیدنت ترامپ به مناسبت سالگرد ۱۱ سپتامبر؛
از تلویزیون، فیسبوک و یوتیوب صدای آمریکا
شانزده سال پیش در چنین روزی در یازده سپتامبر سال ۲۰۰۱ اولین هواپیما از چهار هواپیمای مسافربری ربوده شده توسط تروریست ها به یکی از برج های دوقلوی مرکز تجارت جهانی در نیویورک برخورد کرد. و بدنبال آن دومین هواپیما. حملاتی که موجب سقوط دو برج شد.
اندکی بعد هواپیمای سوم به مجتمع پنتاگون وزارت دفاع آمريکا در واشنگتن برخورد کرد. هواپیمای چهارم که عازم پایتخت بود با اقدام شجاعانه سرنشینان آن در مزرعه ای در پنسلوانیا سقوط کرد.
در کمتر از دو ساعت نزدیک به سه هزار نفر کشته شدند که بیشتر آن ها ساکنان نیویورک بودند. نه تنها آمریکایی تبار بلکه مهاجرانی از تبار ها و کشورهای مختلف.