یکی از طرح های اصل کتاب مصور« تن تن و میلو» کشیده شده توسط ژرژ رمی بلژیکی که با نام مستعار هرژه کار می کرد به قیمت هفتصد و پنجاه و سه هزار یورو در پاریس به فروش رفت.
این نقاشی مربوط به مجموعه «تن تن در آمریکا» است و متعلق به یکی از چهار طرح مخصوص چاپ رنگی نسخه منتشر شده در سال ۱۹۳۷ کتاب است.
اریک لروی، مدیر حراجخانه آرتکوریال که این طرح را به حراج گذاشته می گوید تن تن از این جهت جذابیت جهانی دارد که هر کس می تواند خود را جای او بگذارد. به عقیده آقای لروی، هر کدام از شخصیتهای مجموعه داستانهای «تن تن و میلو» از کاپیتان هادوک گرفته تا کارآگاه های بی عرضه دوپونت و دوپونط و پروفسور تورنسل دارای خصلتها و ویژگیهای جالبی هستند اما تن تن شخصیتی خنثی است که شاهد ماجراهای داستان است.
این نقاشی در فروش رکورد نقاشی قبلی هرژه را که در سال ۲۰۱۵ به حراج گذاشته شده بود شکست.
اریک لروی می گوید تن تن برای بسیاری از مردم دنیا حسی نوستالژیک دارد به خصوص این نقاشی که تن تن را در خیابانهای شیکاگو نشان می دهد و جنبه ماجراجویانه شخصیت او را با کنار هم قرار دادن ماشین سرعت بالا و ساختمانهای ساکن به نمایش می گذارد.
یکی دیگر از نقاشی های تن تن که کاپیتان هادوک را شمشیر به دست در کنار تن تن متعجب و سگش میلو نشان می دهد نیز در همین حراجخانه به قیمت شصت و هفت هزار یورو فروخته شد.
از هشت جلد سیاه و سفید «تن تن در کنگو» چاپ سال ۱۹۳۱ تا «خرچنگ پنجه طلایی» چاپ سال ۱۹۴۱، تنها چهارتای آن چاپ رنگی است و به همین دلیل بسیار کمیاب است.
ماجراهای «تن تن و میلو» در دهم ماه ژانویه سال ۱۹۲۹ در ضمیمه کودکان روزنامه بلژیکی «قرن بیستم» منتشر شد.
«تن تن در سرزمین شوراها» اولین داستان از این مجموعه بود که در سال ۱۹۳۰ چاپ شد.
تن تن نخستین کسی بود که پانزده سال پیش از نیل آرمسترانگ قدم بر کره ماه گذاشت.
ماجرای سفرهای این خبرنگار جوان زیرک و کنجکاو به گوشه و کنار جهان را که به هشتاد زبان ترجمه شده، چند نسل دنبال كرده اند.
هرژه در زمان حیاتش بيست و سه داستان از ماجراهای تن تن منتشر كرد كه آخرين آنها «تن تن و پيكاروها» است.
بیست و چهارمین داستان از این مجموعه «تن تن و هنر الفبا» بود که با مرگ هرژه ناتمام ماند و به صورت طرح اوليه منتشر شد.
ماجراهای تن تن و میلو در سال ۱۳۵۰ خورشیدی با داستان «هدف کره ماه» ترجمه خسرو سمیعی توسط نشر یونیورسال به خواننده فارسی زبان معرفی شد.
در سال ۱۹۵۷ میلادی، استودیو «بلویزیون» بلژیک ماجراهای تن تن را البته با طرحی متفاوت با کتاب به صورت نقاشی متحرک تولید کرد.