شرکت ژاپنی «سونی» در معاملهای غیرمنتظره یکی از شرکتهای بزرگ ساخت بازیهای ویدیویی را خرید.
به گزارش رویترز، سونی با پرداخت ۳.۶ میلیارد دلار، شرکت «بانجی»، سازنده بازیهایی ویدیویی محبوبی چون «هیلو» (Halo) را خریداری کرد.
این اقدام بخشی از رقابت شرکتهای بزرگ برای تسخیر بازار بازیهای ویدیویی در جهان محسوب میشود که با میلیونها کاربر فعال یا «گیمر»، صنعتی پرسود است.
به این ترتیب، شرکت آمریکایی بانجی به خانواده «پلیاستیشن» سونی میپیوندد، زیرا این شرکت ژاپنی در حال تقویت شبکه استودیوهای ساخت بازیهای ویدیویی خود است تا از رقبای ثروتمند خود عقب نماند.
شرکت «مایکروسافت» که کنسول «اکسباکس» آن تا مدتها از نظر فروش نسبت به پلیاستیشن سونی عقبتر بود، اوایل ژانویه با پرداخت ۶۹ میلیارد دلار، شرکت ساخت بازیهای ویدیویی «اکتیویژن بلیزارد» را خرید.
همچنین ببینید: بزرگترین معامله تاریخ در صنعت بازیهای کامپیوتری: مایکروسافت شرکت سازنده «کال آو دیوتی» را میخرداین خرید که بزرگترین معامله تاریخ صنعت بازیهای ویدیویی محسوب میشود، مایکروسافت را در موقعیت بسیار خوبی نسبت به سونی و سایر شرکتهای فعال در این عرصه قرار داد.
شرکت بانجی که مقر اصلی آن در شهر «بلوو» در ایالت واشینگتن قرار داد، پیشتر متعلق به مایکروسافت بود ولی در سال ۲۰۰۷ خصوصی شد و به فعالیتهای خود بعنوان یک شرکت مستقل ادامه داد.
بانجی، قصد دارد با جذب نیروهای تازه در استودیوهای خود، بازی «دستینی ۲» را بسازد که بخش نخست آن توسط شرکت اکتیویژن بلیزارد تولید شده بود.
همهگیری ویروس کرونا، تقاضا برای بازیهای ویدیویی را به شدت افزایش داده است و شرکتها برای تولید بازیهای جدید به ویژه برای گوشیهای هوشمند به شدت رقابت میکنند.
بر اساس گزارشهای موجود ارزش معاملات تجاری و خرید و فروش سهام این بخش در ماه ژانویه، حدود ۱۵۰ میلیارد دلار بوده است.
شرکتهایی مانند سونی که مالکیت معنوی آثاری چون «مرد عنکبوتی» را در اختیار دارند، تلاش میکنند با سرمایهگذاری داخلی، بخش تولید بازیهای ویدیویی مستقل خود را گسترش دهند.
به گفته سونی، از این پس بانجی یک واحد مستقل از گروه سرگرمی و ارتباطات این شرکت خواهد بود که با هیأت مدیرهای به ریاست پت پرسون اداره میشود.