یک خبرنگار از شکایت اداره کل ورزش و جوانان استان البرز بهدلیل اعتراضش به اهدای «قوری» توسط این نهاد دولتی و شورای شهر محمدشهر کرج به یکی از ورزشکاران زن، خبر داده است.
مصطفی فراغت، خبرنگار ساکن استان البرز با انتشار متنی در حساب توییتری خود، نوشت: به مدیر پرتلاش و خاکی و صبور و مَشتی و خادمِ مردم سر جریان اهدای قوری به سارا عبدالملکی گفتم «کلاهتو بذار بالاتر.»
این خبرنگار تصویری از سامانه «ثنا» مربوط به ابلاغیه دستگاه قضایی جمهوری اسلامی را نیز همراه نوشته خود منتشر کرده که در بخشی از آن اشاره شده که اتهامش «اخلال در نظم و آسایش عمومی، توهین به اشخاص عادی و نشر اکاذیب» است.
سارا عبدالملکی که اردیبهشتماه در «مسابقات پاراکانو آسیا» شهر سمرقند ازبکستان موفق به کسب مدال نقره در یکی از بخشهای مسابقات شد، ابتدای خرداد ماه با انتشار ویدیویی که مورد توجه کاربران شبکههای اجتماعی نیز قرار گرفت، از اهدای یک «قوری و کتری» به عنوان هدیه و تقدیر شورای شهر محل سکونت خود خبر داده بود.
این مدالآور آسیایی حوزه ورزش زنان ایران در واکنش به اقدام شورای شهر و شهرداری محمدشهر کرج، به کنایه گفته بود: «انشالله المپیک فلاکس»
سارا عبدالملکی، اهل شهر کرج استان البرز، بازیکن سابق راگبی است که از سال ۹۰ به عضویت تیم ملی راگبی بانوان ایران درآمد اما در زمستان ۹۴ دچار حادثه رانندگی، مصدومیت شدید و قطع نخاع شد. او پس از بهبودی نسبی، در رشته قایقرانی با گرایش «پاراکانو» فعالیت ورزشی خود را ادامه داد.
از سوی دیگر، اقدام ادارهکل ورزش و جوانان استان البرز در شکایت از مصطفی فراقت به دلیل اعتراض به چنین هدیهای، مورد توجه برخی کاربران شبکههای اجتماعی نیز قرار گرفته و آن را در راستای دیگر اتهامات و احکام «عجیب» دادگاههای جمهوری اسلامی علیه اهالی رسانه در ماههای اخیر دانستهاند.
فرهاد فخرآبادی، روزنامهنگار در توییتی نوشته است: نوع دادگاهی شدن روزنامهنگارها داره عجیبتر میشه؛ بعد از اینکه توی لیست اتهامات مریم شکرانی «چینهراسی و روسیههراسی» آمد، نوبت مصطفی فراغت رسید که چون به مدیر انقلابی گفته «کلاهتو بذار بالاتر» قراره محاکمه بشه.
«پاراکانو» که سارا عبدالملکی در آن مدالآوری کرده، از رشتههای جدید زیرمجموعه قایقرانی است که در سالهای اخیر علاوه بر پیوستن به مسابقات منطقهای از جمله بازیهای آسیایی، جزو رشتههای دارای مدل در رقابتهای جهانی المپیک و پارالمپیک نیز قرار گرفته است.
بر پایه جدیدترین گزارش سازمان «گزارشگران بدون مرز» درباره «آزادی رسانهها» که ١٣ اردیبهشتماه سال جاری منتشر شد، ایران از میان ۱۸۰ کشور جهان در قعر جدول و «جایگاه ۱۷۷» قرار دارد.