بخش انگلیسی صدای آمریکا - بیش از ۵.۸ میلیون نفر در سراسر جهان به «کووید۱۹» مبتلا شده و حدود ۳۶۰ هزار نفر در اثر این بیماری جان باخته اند.
در حالی که شمار موارد ابتلا در بعضی مناطق رو به افزایش است، بعضی کشورها کاهش محدودیت های وضع شده با هدف توقف گسترش این بیماری عفونی مرگبار را آغاز کردهاند.
قاره آمریکا اکنون به کانون شیوع این بیماری بدل شده است. ایالات متحده ۱.۷ میلیون نفر و برزیل بیش از ۴۳۸ هزار نفر مبتلا به ویروس کرونا دارد. این در حالی است که کارشناسان میگویند آمار واقعی کشورهایی مانند چین، روسیه، و ایران بسیار بیشتر از ارقام اعلام شده است و آمار رسمی این کشورها قابل راستیآزمایی توسط کارشناسان مستقل نیست و از این رو نمیتواند معتبر و نهایی تلقی شود.
از سویی دیگر، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در یک اجلاس مجازی با حضور نزدیک به ۶۰ رهبر جهان هشدار داد اگر دولتها هم اکنون اقدامات پیشگیرانه را شروع نکنند این بیماری همهگیر میتواند باعث «مصایب و ویرانی های غیرقابل تصور در سراسر جهان» شامل قحطی و بیکاریهای فراگیر شود.
یک پژوهش در فرانسه نشان می دهد که از هر ۱۰ نفری که دیابت داشته و به ویروس کرونا مبتلا شده یک نفر طی هفته اول پذیرش در بیمارستان جان باخته است.
متخصصان سرطان روده هم مطالعهای بر روی بیش از ۹۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بریتانیا، کانادا، اسپانیا، و ایالات متحده انجام دادهاند. آنها در این تحقیقات خود دریافتهاند که بیماران سرطانی مبتلا به «کووید۱۹» به احتمال بیشتر طی یک ماه میمیرند.
بنا بر گزارشها از بوستون، مسابقات ماراتن این شهر برای اولین بار طی ۱۲۴ سال به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا لغو شده است.