تعیین اخوان المسلمین سودان به عنوان «سازمان تروریستی»؛ روبیو: اعضایش توسط سپاه پاسداران آموزش دیده‌اند

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا

وزیر امور خارجه آمریکا از شناسایی اخوان المسلمین سودان به عنوان «تروریست جهانی به طور ویژه معین‌شده» خبر داد و به ارتباط آن با سپاه پاسداران اشاره کرد.

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، روز دوشنبه ۱۸ اسفند با انتشار بیانیه‌ای از تعیین اخوان المسلمین سودان به عنوان «تروریست جهانی به طور ویژه معین‌شده» و نیز قصد این وزارتخانه برای شناسایی این گروه به عنوان یک «سازمان تروریستی خارجی» از روز دوشنبه ۲۵ اسفند خبر داد.

در این بیانیه که در تارنمای وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شده، به استفاده اخوان المسلمین سودان از «خشونت بی‌حد و حصر علیه غیرنظامیان به منظور تضعیف تلاش‌ها برای حل مناقشه در سودان و پیشبرد ایدئولوژی خشونت‌آمیز اسلام‌گرایانه خود» اشاره شده است.

آقای روبیو در این بیانیه با تاکید بر نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رژیم ایران در ارائه آموزش و پشتیبانی به بسیاری از جنگجویان این گروه، گفت که آنها دست به «اعدام‌های دسته‌جمعی غیرنظامیان» زده‌اند.

در ادامه بیانیه وزیر امور خارجه آمریکا آمده است: «رژیم ایران به عنوان بزرگترین حامی حکومتی تروریسم در جهان، فعالیت‌های شریرانه جهانی را از طریق سپاه پاسداران خود تأمین مالی و هدایت کرده است.»

آقای روبیو در پایان این بیانیه بر به کارگیری همه ابزارهای موجود توسط ایالات متحده برای «محروم کردن رژیم ایران و شاخه‌های اخوان المسلمین از منابع لازم برای مشارکت در تروریسم یا حمایت از آن» تاکید کرده است.