علیرضاسجادپور مدیر اداره کل نظارت و ارزشیابی فیلم (اداره سانسور) وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی می گوید: «فیلم جدایی نادر از سیمین در انتقال پیام به مخاطبان ناتوان بوده است».
علیرضاسجادپور که در نخستین کلاس فیلمنامه نویسی طلاب حوزه های علمیه تهران سخن می گفت، ضمن ارزیابی فیلم های به نمایش درآمده در جشنواره دولتی فیلم فجر گفت: «در فیلم «جدایی نادر از سیمین» وقتی با پنجاه کارشناس صحبت کردم، تنها حدود سه نفر متوجه لایههای دوم و سوم فیلم شده بودند. در حالیکه بیشتر کارشناسها همان لایه اول را دیدند که در آن حلال و حرام، دروغ و راست بود، بنابراین وقتی سازنده آنقدر محافظه کاری کرده، نتوانسته پیامش را خوب منتقل کند.»
این در حالی است که فیلم جدایی نادر از سیمین نه تنها برنده جایزه خرس طلایی جشنواره جهانی برلین شد، بلکه جایزه سیمرغ مردمی را نیز از سوی مخاطبان جشنواره فجر بدست آورده است. از این رو چندان روشن نیست مدیر اداره کل نظارت فیلم وزارت ارشاد ادعای نامفهوم بودن پیام فیلم را که تاییدیه پنجاه کارشناس فیلم را نیز به شهادت گرفته بر چه انگیزه ای طرح کرده است.
یک منتقد فیلم در این باره نوشته است: «آن پنجاه کارشناسی که ناتوان از دریافت پیام فیلم بوده اند، همان دست اندرکاران معاونت سینمایی وزارت ارشادند و این خود بیانگر درک و دریافت آنان از سینماست.»
علیرضاسجادپور مدیر اداره کل نظارت و ارزیابی فیلم (اداره سانسور)، در برخورد به فیلم «پایان نامه» گفت: «پایان نامه، حقیقتاً یک جسارت ویژه بود، این فیلم وارد مرزی شدهبود که تا حالا هیچ مدیری نتوانسته بود، وارد این موضوعات شود، فیلم پایان نامه این کار را انجام داد و به نظر من قابل تحسین است.»
فیلم «پایان نامه» ساخته حامد کلاهداری همان روایت دولتی قتل نداآقاسلطان است که به تهیه کنندگی روح الله شمقدری برادر معاونت سینمایی و پشتیبانی بی دریغ علیرضاسجادپور (که گفته شده است از بستگان نزدیک کارگردان فیلم است) ساخته شد.
فیلم پایان نامه از سوی منتقدان سینمایی بعنوان بدترین فیلم سال شناخته شد و تماشاگران نیز در هر نوبت نمایش آن را هو کردند. همین موضعگیری منتقدان سینمایی و تماشاگران در برخورد به په فیلم خشم علیرضا سجادپور را چنان برانگیخت که با ادبیاتی که منتقدان آن را سخیف نامیده اند به کارشناسان سینمایی مخالف دولت برخورد کرده و گفت: «برخی منتقدها نشان دادند که بسیارکم ظرفیت و کم تحمل هستند و اگر فیلمی یک کلمه حرف خلاف نظر آنها بزند، به اقدامات غیر فرهنگی و لمپنی دست میزنند. فکر می کنم این {اتفاقات فیلم پایان نامه} لکه تیره ای بود که به دامن سینمای مطبوعات نشست و دامن همه خبرنگاران را گرفت. اکنون منتقدان، قلم بهدستان ورسانه های نقد و تحلیل، از سینما وفضای عمومی فرهنگی ما عقب هستند، به شدت از مردم و سینماگران عقب اند و باید سعی کنند خود را برسانند.»
منتقدان سینمایی در پاسخ به این سخنان تند و خشماگین علیرضا سجادپور نوشته اند: «سینمای ایران دشمنی های بسیار از ناحیه ناظران و سانسورچیان دولتی دیده، اما باید اعتراف کرد تیم کنونی معاونت سینمایی یکی از سیاه ترین و ضدسینمایی ترین گروه دولتی در طول تاریخ است.»