سال ۲۰۱۹ به روایت عکس‌ها: از اعلام خبر کشتن رهبر داعش توسط پرزیدنت ترامپ تا اعتراضات آبان‌ماه ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در اکتبر ۲۰۱۹ اعلام کرد ابوبکر البغدادی رهبر داعش طی یک عملیات ویژه در سوریه کشته شد.

اکتبر ۲۰۱۹، اعتراضات گسترده به گرانی بنزین در ایران با دخالت نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد. رویتز در دسامبر در گزارشی تعداد کشته ها را حدود ۱۵۰۰ نفر اعلام کرد.

خوان گوایدو در ژانویه ۲۰۱۹ اعلام کرد براساس قانون اساسی ونزوئلا، نیکلاس مادورو دیگر مشروعیت ندارد و او رئیس جمهوری مشروع و موقت این کشور است. ایالات متحده اولین کشوری بود که او را به رسمیت شناخت و بیش از پنجاه کشور به آمریکا پیوستند.

در فوریه ۲۰۱۹ پرزیدنت دونالد ترامپ و رهبر کره شمالی در هانوی ویتنام با هم دیدار کردند اما مذاکرات آنها نیمه تمام ماند. آمریکا خواستار توقف کامل برنامه هسته‌ای و موشکی کره شمالی است و پیونگ یانگ می‌گوید تا برداشتن تحریم‌ها، قدمی بر نمی‌دارد.

یک طرفدار برتری نژاد سفید در نیوزیلند به مسجدی در شهر کرایست‌چرچ حمله کرد و ۵۱ نمازگزار مسلمان را کشت.

سیل در شیراز در  آغاز نوروز سال ۹۸ / مارس ۲۰۱۹ بیش از ۱۹ کشته به جای گذاشت. بارندگی شدید همچنین موجب بروز سیل در مناطق دیگر ایران شد.

مردم عراق در اعتراض به ساختار سیاسی و وجود فساد، در بغداد و چند شهر دیگر تظاهرات کردند که هفته‌ها ادامه یافت.

نخستین منطقه ای که در جریان سیل گسترده در نوروز ۹۸ / مارس ۲۰۱۹ در ایران گرفتار سیلاب و آبگرفتگی شد، استان گلستان بود. این حادثه در آن استان  دست کم ۹ کشته به جای گذاشت.
 

در بهار ۲۰۱۹ بر اثر وقوع آتش‌سوزی در کلیسای معروف نوتردام در پاریس پایتخت فرانسه بخش‌هایی از این بنای تاریخی تخریب شد.

در ژوئن ۲۰۱۹ «ترزا می» نخست وزیر بریتانیا در گفت‌وگو با خبرنگاران در شهر لندن رسما اعلام کرد که از مقام خود کناره‌گیری می‌کند.

اعتراضات گسترده به گرانی بنزین در آبان امسال با دخالت نیروهای امنیتی ایران به خشونت کشیده شد.  شیراز از جمله شهرهایی بود که تعدادی از معترضان در آن کشته شدند. آخرین آمارها از کشته شدن حدود ۱۵۰۰ نفر در ایران خبر می‌دهند. هنوز مقامات ایران حاضر به اعلام رسمی تعداد کشته‌ها نشده اند.

از ژوئن ۲۰۱۹، مردم هنگ کنگ در اعتراض به قانون جدید استرداد مجرمان به چین دست به تظاهرات زدند که تا پایان سال ادامه یافت.

معترضان عراقی در اعتراض به دخالت‌های تهران در امور کشورشان ساختمان کنسولگری ایران را در نجف را آتش زدند. اعتراض آنها از اکتبر ۲۰۱۹ شروع شد و تا آخر سال میلادی هر از گاهی ادامه داشت.

در تابستان ۲۰۱۹، نشست دو روزه سران ۱۹ کشور عضو گروه ۲۰  به همراه اتحادیه اروپا در شهر اوزاکا در ژاپن آغاز به کار کرد.

ابتدای تابستان ۲۰۱۹،‌ قایق‌های سپاه پاسداران جمهوری اسلامی مدتی پس از توقیف یک نفتکش ایرانی در جبل الطارق، نفتکش بریتانیایی استنا ایمپرو را توقیف کردند.

در ژوئن ۲۰۱۹ پرزیدنت ترامپ و رهبر کره شمالی برای سومین بار دیدار کردند. برای نخستین بار این ملاقات در منطقه حائل بین دو کره برگزار شد.

آگوست ۲۰۱۹، چهل و پنجمین نشست سران هفت قدرت صنعتی جهان، موسوم به گروه ۷ (G7)، در شهر بیاریتز در فرانسه برگزار شد.

در سپتامبر ۲۰۱۹، با موشک و پهپاد به تاسیسات نفتی عربستان سعودی حمله شد. آمریکا، عربستان و تعدادی از قدرتهای اروپایی ایران را مسئول این حملات دانستند.

اکتبر ۲۰۱۹، علاوه بر ایران و عراق، تظاهرات ضددولتی مردم لبنان نیز شکل گرفت. این تظاهرات ابتدا در اعتراض به یک طرح مالیاتی بود و به تدریج به اعتراضات سیاسی تبدیل شد.

اکتبر ۲۰۱۹،‌ مراسم بر تخت نشستن ناریهیتو امپراتور جدید ژاپن، همراه با ماساکو همسر او، در کاخ سلطنتی در توکیو برگزار شد.

گروهی از مردم فرانسه به مناسبت نخستین سالگرد اعتراضات موسوم به «جلیقه زردها» در چند شهر اقدام به تجمع کردند. این اعتراضات که به اقدامات اقتصادی دولت مکرون بود تا هفته ها در فرانسه ادامه داشت.

در اوایل دسامبر ۲۰۱۹، انتخابات سراسری بریتانیا برگزار شد و حزب حاکم محافظه‌کار به رهبری بوریس جانسون اکثریت پارلمان را کسب کرد.