بیشتر تیم‌ها کناره‌گیری کردند؛ آیا«سوپرلیگ اروپا» لغو می‌شود؟

اعتراض طرفداران انگلیسی‌ به سوپر لیگ

با انصراف تیم‌های بیشتری از حضور در «سوپرلیگ»، این مسابقات در آستانه فروپاشی قرار گرفت.

اعلام خبر راه‌اندازی این لیگ مستقل فوتبال توسط دوازده باشگاه بزرگ اروپایی، بازتاب زیادی در رسانه‌های جهان داشت و با اعتراض گسترده‌ای از سوی طرفداران، بازیکنان، مربیان، و سیاستمداران مواجه شد.

در فرمول ارائه شده توسط این باشگاه‌ها، پانزده تیم بزرگ اروپایی اعضای اصلی سوپر لیگ بودند و پنج سهمیه چرخشی سالانه نیز برای باشگاه‌های علاقمند وجود داشت تا مسابقات با شرکت بیست تیم برگزار شود.

فدراسیون جهانی فوتبال «فیفا»، اتحادیه فوتبال اروپا «یوفا»، و فدراسیون‌های فوتبال این کشورها نیز ضمن انتقاد شدید از سوپر لیگ، این باشگاه‌ها را به تنبیه‌های انضباطی و مجازات‌های شدید تهدید کردند.

ابتدا شش باشگاه انگلیسی چلسی، منچسترسیتی، منچستریونایتد، آرسنال، لیورپول، و تاتنهام از حضور در این مسابقات انصراف دادند.

در ادامه تیم‌های ایتالیایی یوونتوس، آث میلان، و اینترمیلان، و اتلتیکو مادرید اسپانیا اعلام کردند که در سوپر لیگ حاضر نخواهند شد.

اعتراض طرفداران انگلیسی‌ به سوپر لیگ

به این ترتیب از دوازده باشگاهی که پایه‌گذار این طرح بودند، فقط دو تیم اسپانیایی رئال مادرید و بارسلونا باقی مانده‌اند، و با توجه به شرایط کنونی به نظر می‌رسد که این ایده نامتعارف شکست خورده است.

هر چند باشگاه‌های انگلیسی با پوزش از طرفداران اشتباه خود در این زمینه را پذیرفتند، ولی مدیران تیم‌های ایتالیایی و باشگاه اتلتیکو مادرید به صورت کلی از ایده برگزاری چنین مسابقاتی حمایت کردند.

یوونتوس، آ‌ث میلان، و اینترمیلان به صورت مشخص از بررسی راهکارهای دیگری برای راه‌اندازی مسابقاتی با حضور تیم‌های بزرگ اروپایی سخن گفتند؛ مسابقاتی که با هدف کسب درآمد و ارتقای جایگاه فوتبال صورت می‌گیرد.

مدیران رئال مادرید و بارسلونا هنوز درباره تحولات اخیر، و کناره‌گیری اکثر باشگاه‌های موسس سوپر لیگ اظهار نظری نکرده‌اند.

فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، طراح اصلی سوپر لیگ است و ناکامی او در راه‌اندازی این مسابقات شکست تلخی برای این مدیر پرحاشیه محسوب می‌شود.