شبکه اجتماعی فیسبوک، دوشنبه ۳۱ خرداد، از سرویسهای جدید شنیداری خود در آمریکا رونمایی کرد.
به گزارش آسوشیتدپرس، فیسبوک سرویسهای شنیداری مانند پادکست و اتاقهای زنده گفتوگو را با هدف ارتباط بیشتر با کاربران، و رقابت با سایر شرکتهای نوظهور فعال در این عرصه ایجاد کرده است.
این شبکه اجتماعی مجازی میگوید به شخصیتهای عمومی دارای حسابهای کاربری تایید شده، اجازه میدهد تا اتاقهای شنیداری زنده داشته باشند و از اشخاص مختلف برای گفتوگو دعوت کنند.
در ابتدا تعداد محدودی پادکست در آمریکا در دسترس خواهد بود ولی فیسبوک قصد دارد تا پادکستهای بیشتری را به مجموعه خود اضافه کند.
مارک زاکربرگ، مدیر عامل فیسبوک که پیشتر به عنوان مهمان در اتاقهای اپلیکیشن شنیداری «کلاب هاوس» شرکت کرده بود، هفته گذشته میزبان اتاق شنیداری خود در فیسبوک بود.
او گفت که اتاقهای شنیداری و پادکستها در آمریکا، آغاز سفر شنیداری فیسبوک خواهند بود.
مارک زاکربرگ در ادامه افزود که این شرکت با نگاهی به آینده، در حال مشورت با کارشناسان برای طراحی و توسعه ابزارهای مختلف شنیداری است تا «ساندبایت» یا کلیپهای شنیداری کوتاه و خلاقانه تولید کند.
اما پادکستها و برنامههای شنیداری زنده، در عین حال یکی از روشهایی است که شخصیتهای افراطی برای گسترش نژادپرستی یا انتشار اطلاعات نادرست یا گمراهکننده از آنها استفاده میکنند. در مقایسه با شبکههای اجتماعی سنتی، کنترل این پلتفرمهای زنده شنیداری دشوارتر است.
فیسبوک که ماه آوریل گذشته از راهاندازی سرویسهای شنیداری خود خبر داده بود، میگوید که قوانین این شبکه اجتماعی، شامل این سرویسهای جدید نیز میشوند، و کاربران میتوانند تخلفات احتمالی را گزارش دهند.
این شرکت در بیانیه خود میافزاید که علاوه بر راهکارها و سیستمهایی که برای شناسایی خودکار محتوای مضر در اختیار دارد، قصد دارد تا با کسب اطلاعات بیشتر، فناوری و فرآیندهای خود را متناسب کند.
این شرکت میگوید که احتمال دارد که برای اجرای سیاستهای خود که هم توسط ناظران انسانی و هم آموزش ماشین انجام میشود، صداها و گفتوگوها را در آرشیو خود حفظ کند.