کرونا در ایران؛ مرگ ۳۴۴ نفر دیگر؛ دیگر روی نقشه کرونای ایران هیچ نقطه‌ای کم‌خطر نیست!

حرم شاه عبدالعظیم شهر ری - شب قدر (دوشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰)

آمار وزارت بهداشت ایران نشان می‌دهد از سیزدهم تا چهاردهم اردیبهشت، ۲۰ هزار و ۱۵۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شده است و ۳۴۴ بیمار جان خود از دست دادند.

به این ترتیب، مجموع جان باختگان کووید-۱۹ به ۷۳ هزار و ۲۱۹ نفر رسید.

بسیاری نسبت به صحت آمار رسمی تردید دارند و حتی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز اعلام کرد که آمار واقعی ابتلا و مرگ چند برابر آمار رسمی است.

نقاط آبی (کم خطر) نقشه رنگ‌بندی شیوع کرونا در ایران به صفر رسید

سامانه ماسک معاونت بهداشت وزارت بهداشت، از خارج شدن ۱۲۴ شهرستان از وضعیت قرمز (بسیار پرخطر) کرونا و همزمان واردشدن ۲۹ شهرستان دیگر به این وضعیت خبر داد.

بر اساس این گزارش، تعداد شهرستان‌های قرمز به ۱۰۲ شهرستان کاهش یافت اما با افزایش مبتلایان در سیستان و بلوچستان نیز تعداد شهرستان‌های آبی (کم خطر) به صفر رسید.

با افزایش شمار مبتلایان در سیستان و بلوچستان، تعداد شهرستان‌های آبی (کم خطر) به صفر رسید

سیستان و بلوچستان با شیوع نوع جهش‌یافته ویروس کرونا که نخستین بار در بریتانیا مشاهده شد دست به گریبان است.

بابک دین‌پرست، دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، گفت استان سیستان وبلوچستان، کماکان درپایین ترین سطح از رعایت پروتکل های بهداشتی درکشور (۳۳ تا ۴۸ درصد) قراردارد.

آتش‌نشانان تهرانی در انتظار واکسن

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا از واکسینه نشدن آتش‌نشان‌ها انتقاد کرد.

سید جلال ملکی گفت بیش از ١٣٠٠ نفر از نیروهای آتش‌نشان تهران به کووید١٩ مبتلا شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی با اشاره به اینکه تنها آتش‌نشانان یکی از شهرها واکسینه شده‌اند گفت: «پس از واکسیناسیون برخی گروه‌ها انتظار داشتیم که حداقل در اولویت سوم واکسیناسیون باشیم.»

وزیر بهداشت: به افراد بالای ۸۰ سال که بدون هماهنگی به مراکز مراجعه می‌کنند واکسن بزنید

در حالی که واکسیناسیون در ایران همچنان به کندی پیش می‌رود، مقامات بهداشتی کشور می‌گویند تاکنون، نیمی از جمعیت بالای هشتاد سال واکسینه شده‌اند.

با آغاز واکسیناسیون فاز دوم، گزارش‌هایی از عدم اطلاع‌رسانی درست، ایجاد صف‌های طولانی برای ثبت‌نام، و فقدان هماهنگی در برنامه واکسیناسیون عمومی در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شد. ابهام در مورد شیوه ثبت‌نام هنوز برطرف نشده است.

پیشتر، ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت، گفته بود افرادی که به مراکز درمانی مراجعه داشته‌اند لازم نیست ثبت نام کنند و به دیگران هم شماره تلفنی اعلام خواهد شد تا بتوانند از آن طریق ثبت‌نام کنند.

سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواست تا افراد بالای ۸۰ سال که مطلع نبوده‌اند و بدون هماهنگی به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده‌اند، واکسن تزریق شود.

آقای نمکی در این نامه خواسته است که واکسیناسیون بی‌وقفه و در تمامی روزهای هفته در دو شیفت انجام شود.

همچنین ببینید: کرونا در ایران؛ ابراز نگرانی مقام بهداشتی از «واکسن گیت» و تبعیض در توزیع واکسن