برخی اعضای کنگره ایالات متحده از تحریمهای آمریکا علیه حاکمیت بشار اسد و وابستگاه جمهوری اسلامی ایران در سوریه استقبال کردند.
سناتور جیم ریچ رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در یک بیانیه که روز چهارشنبه ۲۸ خرداد منتشر کرد، نوشت: «من از اقدام امروز، که بازتابدهنده تلاش گسترده دولت [ایالات متحده] جهت تضمین عدالت و پاسخگویی برای مردم سوریه است، استقبال میکنم. این [اقدام] پیامی روشن به جامعه جهانی میفرستد [با این مضمون که] ایالات متحده تلاشها برای عادیسازی روابط با بشار اسد، دیکتاتور بیرحم سوریه، را برنمیتابد. [بشار اسد] همچنان به وحشتآفرینی علیه مردم سوریه ادامه میدهد.»
وی همچنین نوشت: «اسد، با کمک حامیان روس و ایرانی خود، به نقض فاحش حقوق بشر علیه غیرنظامیان سوری، هدف قرار دادن عامدانه تاسیسات پزشکی، استفاده از تسلیحات شیمیایی، و استفاده از گرسنگی دادن شدید [به مردم] به عنوان یک سلاح جنگی، ادامه میدهد. بیش از ۱۰۰ هزار سوری تحت شرایط غیرانسانی در زندان های اسد جان باختهاند.»
همچنین، مایکل مکال، نماینده جمهوریخواه و نفر دوم کمیته روابط خارجی در مجلس نمایندگان ایالات متحده، در واکنش به تحریمهای آمریکا علیه حاکمیت بشار اسد در سوریه گفت: «این تحریمها ابزار مهمی برای وادار کردن رژیم جهت پایان دادن به حملات خود علیه غیرنظامیان و نیز برای بازداشتن دیگران از سرمایهگذاری مالی در جنایات اسد است.»
LR @RepMcCaul on #CaesarAct sanctions: “These sanctions are an important tool to compel the regime to end its attacks on civilians as well as to dissuade others from financially investing in Assad's atrocities.
— House Foreign Affairs GOP (@HouseForeignGOP) June 17, 2020
آقای مکال افزود: «دولت [ایالات متحده] باید به کار خود در اِعمال قانون سزار (قیصر) برای پاسخگو قرار دادن رژیم اسد و اجرای عدالت برای مردم سوریه، ادامه دهد.»
صبح چهارشنبه،مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده، اعلام کرد طبق قانون سزار (قیصر)، آمریکا برای توقف جنگافروزی و کشتار غیرنظامیان، تحریمهایی را علیه ۳۹ شخص حقیقی و حقوقی سوریه، از جمله بشار اسد و همسرش اسما، اعمال میکند.
همچنین ببینید: آمریکا ۳۹ شخص حقیقی و حقوقی سوریه، از جمله بشار اسد و همسرش را تحریم کرد؛ واکنش در کنگرهوزیر خارجه آمریکا در این بیانیه که روز چهارشنبه ۲۸ خرداد ماه منتشر شد گفت: «ما بشار اسد، معمار این رنج [مردم سوریه]، و همسرش اسما اسد ... و نیز محمد حمشو، تامینکننده مالی این جنایات، و گروه شبهنظامی ایرانی لشکر فاطمیون را ... تحریم میکنیم. ما همچنین ماهر اسد، لشکر چهارم ارتش عربی سوریه و کادر فرماندهی آن یعنی غسان البلال و سامر الدانا، را تحریم میکنیم.»
قانون سزار نام خود را از یک خبرنگار عکاس با همین نام (به عربی: قیصر)، که با عکسهای خود هزاران کشتار غیرنظامیان در سوریه را ثبت کرد و نشان داد، گرفته است.