در حاليکه سازمان ملل متحد هشدار داده است که کمک های امدادی بين المللی، به سيل زدگان پاکستان بسيار کُند و با تأخير زياد صورت ميگيرد صندوق بين المللی پول، بانک مرکزی و صليب سرخ اعلام کرده اند که بر ميزان کمکهای اضطراری خود به اين کشور خواهند افزود.
پس از يک مذاکره با عبدل حافظ شيخ، وزير دارايی پاکستان، دامينيک استراس کان، مدير عامل صندوق بين المللی پول، روز پنجشنبه اعلام کرد تا اواخر ماه ميلادی جاری به سيل زدگان پاکستان ۴۵۰ ميليون دلار کمک اضطراری خواهد کرد. استراس کان بازسازی اقتصاد پاکستان را حائز اهميت خواند و گفت که گفتگو در مورد وام يازده ميلياردی صندوق بين المللی پول به پاکستان همچنان ادامه دارد.
بانک جهانی روز چهارشنبه اعلام کرد که کمک خود را به پاکستان ۱۰۰ ميليون دلار افزايش داده و آنرا به يک ميليارد دلار رسانده است.
وزير دارايی پاکستان نيز اظهار داشت که پاکستان خود را متعهد به برنامه های وابسته به وام سال ۲۰۰۸ ميداند که قرار است اين وام به اصلاح صنعت انرژی، سيستم مالياتی، و استقلال کامل بانک مرکزی پاکستان، اختصاص يابد.
مقامات آمريکا بارها از جامعه جهانی خواسته اند که به ارسال کمکهای خود به پاکستان سرعت بخشند. مقامات ميگويند که سيل زدگان پاکستان مستأصل و درمانده شده و از کندی امدادرسانی، شکايت دارند.
در اينحال يکی از اعضای کميته بين المللی صليب سرخ گفته است که ظرف دو هفته گذشته بعلت مواجهه با سيل زدگان خشمگين دوبار مجبور شده اند که توزيع کمک به سيل زدگان را متوقف کنند. وی جلوگيری از گسترش نارآرامی را حائز اهميت خواند و گفت که اين امر مانع تلاش امدادگران و توزيع کمک های امدادی می شود.
سيلاب بی سابقه پاکستان تا بحال دستکم ۱۶ هزار نفر را کشته، بيش از ۲۰ ميليون نفر را بی خانمان کرده، و بسيار از روستاها را به زير آب برده است.
نماينده سازمان پناهندگان سازمان ملل متحد وضع خدمات امدادی در غرب بلوچستان پاکستان را فاجعه بار خواند و از گروه های مختلف سازمان ملل متحد مصراً خواست که عمليات امداد خود را در آن منطقه، که سيلاب بيش از دو ميليون نفر را به خانمان کرده است، تسريع کنند. او همچنين گفته است که سازمان پناهندگان سازمان ملل متحد در نظر دارد در خطوط مرزی پاکستان با ايران برای سيل زدگانی که بعلت نبود کمکهای امدادی از پاکستان گريخته اند، پناهگاه هايی ايجاد کند.