واژگون شدن خودروی سوخت در نبود سرویس مدرسه؛ حال یک دانش‌آموز «وخیم» است، آموزش و پرورش تکذیب کرد

عکس دانش‌آموز مصدوم که خبرگزاری ایلنا منتشر کرده است.

یک خودروی سوخت در هنگام جابجایی دانش آموزان مدرسه‌ای از توابع شهرستان «سرباز» در استان سیستان و بلوچستان بر اثر تصادف واژگون شد.

گفته شده تمامی سرنشینان که دانش‌آموزان یک مدرسه شبانه‌روزی بودند دچار مصدومیت و شکستگی استخوان در نواحی مختلف بدن شدند و یکی از این دانش آموزان با سطح هوشیاری پایین در بیمارستان ایرانشهر بستری شده است.

به گزارش خبرگزاری «ایلنا» عمه عبدالقدوس ایراندوست دانش آموزی که حال او بر اثر تصادف وخیم اعلام شده و سطح هوشیاری پایینی دارد در خصوص این حادثه که دو روز پیش اتفاق افتاد گفته است: «اداره آموزش و پرورش متاسفانه برای تهیه سرویس دانش آموزان ما همکاری نمی‌کند. در گرما و سرما مجبورند ساعت‌ها منتظر خودروهای سوخت‌بر در کنار جاده بمانند و گاهی حتی دیر به مدرسه می‌رسند و یا به دلیل نبود سرویس از کلاس درس‌شان جا می‌مانند.»

به گفته او این مدرسه شبانه‌روزی با وجود داشتن خوابگاه هیچ‌گونه امکانات رفاهی ندارد و از تغذیه مناسبی برخوردار نیستند و دانش آموزان در طول هفته برای خوردن غذا مجبورند به خانه‌های‌شان بیایند و به دلیل نبود سرویس با «سوخت‌بران» رفت و آمد می‌کنند. پدر و مادرها مدام دلهره دارند که نکند در حین رفت و آمد برای فرزندان‌شان اتفاقی بیفتد.»

این حادثه در حالی روی داده است که رستم ملایی سرپرست آموزش و پرورش شهرستان سرباز به ایلنا، گفته است که سوخت‌بر بودن خودرویی که دانش آموزان در حین تصادف سوار آن بوده‌اند، خودرو یکی از والدین دانش آموزان بوده است.

حسن ایراندوست رئیس شورای روستای «میتگان» در خصوص این حادثه به خبرگزاری ایلنا گفته است که مدرسه شبانه‌روزی «شهید مطهری باتک» هیچ امکانات رفاهی و مناسبی ندارد که دانش آموزان بتوانند در آنجا دوام بیاورند و درس بخوانند.

ایراندوست همچنین از فقر و نبود کشاورزی و دامداری در این روستا خبر داد و گفت: «بیشتر اهالی فقیرند و توان مالی ندارند که برای رفت و آمد فرزندان شان به مدرسه خودرو بخرند و بیشتر خودروهایی که در این مسیر در حال تردد هستند و دانش آموزان را با خود می‌برند و می‌آورند سوخت‌بر هستند.»

انتقادات به نبود امکانات در این روستا و شرایط تحصیلی دانش آموزان در حالی مطرح می‌شود که مسئولان آموزش و پرورش این روستا این گفته‌ها را تکذیب کرده و مدعی هستند که امکانات رفاهی برای دانش آموزان فراهم است.

داوود گلی مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان هم در این باره به ایلنا گفته است: «ما در همه شهرستان‌ها و مناطق طرح روستا مرکزی و سرویس مدرسه را داریم و خانواده و دانش آموزانی که تقاضای سرویس مدرسه دارند می‌توانند به اداره آموزش و پرورش منطقه خودشان مراجعه کنند و از سرویس مدرسه روستا استفاده کنند.»

بر اساس گفته‌های رئیس شورای روستای میتگان چند کلاس درس در حال ساخت است که به دلیل آمار پایین دانش آموزان برای تشکیل کلاس پروژه ناتمام مانده است. نزدیک‌ترین مدرسه دست کم ۱۰ کیلومتر با این روستا فاصله دارد که به دلیل فقر روستا، دانش آموزان از خودروهای سوخت به‌عنوان سرویس مدارس استفاده می‌کنند.

این روستا دارای ۲۹۸ خانوار و با جمعیت هزار و ۱۳۷ نفر است که از آب شرب بهداشتی بی‌بهره است و به گفته رئیس شورای میتگان ۱۴ سال است پروژه آبرسانی به این روستا آغاز شده و تا کنون به پایان نرسیده است.