اوباما: مرگ بر اثر اعتیاد در آمریکا بیشتر از تصادفات جاده ای است

باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا پیام هفتگی روز شنبه خود را به معتادان اختصاص داد. مکلمور (Macklemore)، رپر و موسیقی دان سرشناس آمریکایی و برنده جایزه گرمی، که خود را از اعتیاد به مواد مخدر نجات داده، آقای اوباما را در این پیام هفتگی همراهی کرد.

اوباما گفت او "صدای بیمارانی است که اغلب در باره آن ها به نجوایی آرام بسنده می کنیم، بیماری اعتیاد."

مکلمور نیز ضمن اشاره به زیاده روی در مصرف داروهای مخدر و سپس ترک اعتیاد گفت: "اگر کمکی که نیاز داشتم از من دریغ می شد، امروز نمی توانستم اینجا باشم. من می خواهم به دیگران کمک کنم تا با اعتیاد مبارزه کنند."

باراک اوباما در پیام هفتگی رادیویی خود گفت: "تعداد آن هایی که با مصرف بیش از حد مواد مخدر سالانه جان می دهند، بیش از قربانیان در تصادفات رانندگی است. شمار قربانیان ناشی از زیاده روی در مصرف داروهای مسکن کدئین دار که پزشکان تجویز می کنند از سال ۲۰۰۰ میلادی، سه برابر شده است. اعتیاد همیشه از کوچه پس کوچه های تاریک شروع نمی شود بلکه اغلب از مصرف داروهای مسکن آغاز می شود. بر پایه مطالعه جدیدی که این ماه منتشر شده است، ۴۴ درصد از مردم آمریکا کسی را می شناسند که به داروهای مخدر معتاد است. "

او سپس از دوستی به نام "کوین" یاد کرد که در ۲۱ سالگی با زیاده روی در مصرف داروهای مخدر جان باخت.

رئیس جمهوری آمریکا گفت: "اعتیاد مانند هر بیماری دیگری است. تبعیض قائل نمی شود. کاری ندارد که رنگ شما چیست، زن و یا مرد هستید ، ثروتمند یا فقیرید ، در شهر زندگی می کنید یا روستا. اعتیاد بلایی نیست که تنها سر دیگران می آید، بلکه می تواند سر هر کدام از ما بیاید."

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

موضوع اعتیاد در پیام هفتگی اوباما، با حضور هنرمندی که خود قبلا معتاد بود

​باراک اوباما که در سال آخر دور دوم ریاست جمهوری خود بر آمریکا است گفت از کنگره خواسته است که خدمات رسانی برای ترک اعتیاد را گسترش دهد و "امکانات لازم را ایجاد کند تا امدادگران بتوانند به معتادان ، کمک کنند. این هفته مجلس نمایندگان لایحه مرتبط با داروهای مخدر را تصویب کرد. اما تا زمانی که عملاً برای درمان موثرتر معتادان سرمایه گذاری نشود، کمک لازم است به آن ها نخواهد نشد."

رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت پزشکان باید در باره تاثیر و خطرات داروهای مخدری که تجویز می کنند آموزش ببینند. او همچنین یک راه دیگر برای کمک به معتادانی که در خلوت خود رنج می بینند را "گفتگوی علنی درباره اعتیاد" توصیف کرد.