محمد حسین آجرلو، همسر نیلوفر حامدی، روزنامهنگار زندانی، در یک پست اینستاگرامی نوشت که «نیلوفر در هفتههای اخیر درخواست دیدار با وکلای خود را هم به صورت کتبی ارائه کرده است اما حتی به این درخواست هم پاسخی ندادهاند.»
آجرلو در متنی که منتشر کرده از رئیس قوه قضائیه انتقاد کرده و نوشته است که «با ردیفکردن اعداد مختلف» سعی در ثابت کردن این موضوع دارد که نهاد تحت امرش با سرعت زیاد مشغول کار است اما «معلوم نیست چرا نمیخواهند به پرونده نیلوفر رسیدگی شود.»
همسر این روزنامهنگار زندانی معتقد است قوه قضائیه منتظر است تا «نام نیلوفر حامدی فراموش شود» چرا که بر اساس ادعای او «نیلوفر در هفتههای اخیر درخواست دیدار با وکلای خود را هم به صورت کتبی ارائه کرده است اما حتی به این درخواست هم پاسخی ندادهاند.»
نیلوفر حامدی خبرنگار روزنامه شرق روز چهارشنبه ۳۰ شهریور، پس از انتشار عکس و گزارشی از مهسا امینی و خانوادهاش بازداشت شد.
پس از مدتی وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه، دو بازوی امنیتی جمهوری اسلامی، نیلوفر حامدی و الهه محمدی خبرنگار بازداشت شده روزنامه هممیهن را «عوامل آموزشدیده» سرویسهای خارجی قلمداد کرده و متهم به «تشویش افکار عمومی و تبلیغ علیه نظام» کردند.
هفته گذشته نماینده دائمی آمریکا در شورای حقوق بشر سازمان ملل در پنجاه و سومین نشست این شورا خواستار «آزادی فوری» نیلوفر حامدی و الهه محمدی شد.
به گفته میشل تیلور، ایالات متحده در کنار تمامی روزنامهنگاران زندانی در سراسر جهان از جمله نیلوفر حامدی و الهه محمدی که تنها به دلیل گفتن حقیقت مجازات میشوند، میایستد.
او تصریح کرد آزادی بیان برای حکمرانی شفاف و مسئولانه، امری حیاتی است و به ساختن جوامعی فراگیر و مرفه کمک میکند.
میشل تیلور در ادامه، افزایش نظارت و حملات نرمافزاری و اقدامات تلافیجویانه علیه روزنامهنگاران و چهرههای رسانهای را محکوم کرد.
رابرت مالی، فرستاده ویژه ایالات متحده در امور ایران، نیز روز پنجشنبه ۱۱ خرداد با بازنشر رشته توییت حساب فارسی وزارت امور خارجه ایالات متحده درباره «محاکمه ساختگی» الهه محمدی و نیلوفر حامدی نوشته بود: «روزنامهنگاری جُرم نیست.»
همچنین ببینید: اعتراض آمریکا به محاکمه نمایشی الهه محمدی و نیلوفر حامدی: روزنامهنگاری جرم نیست