کاوشگر خورشیدی پارکر برای یک ماموریت بی سابقه آماده می شود. شیرجه رفتن در اتمسفر خورشید.
نیکی فاکس دانشمند پروژه کاوشگر خورشیدی پارکر می گوید: «کاوشگر خورشیدی پارکر اولین سفینه ای خواهد بود که وارد اتمسفر خورشید می شود. ما وارد تاج خورشید می شویم که رمز و راز های آن دهه هاست دانشمندان را حیرت زده کرده. سرانجام ماموریتی داریم که طی آن سفینه بتواند به آن جا رفته و این اسرار را برای ما فاش کند.»
این سفینه که به اندازه یک اتومبیل کوچک است در مدار ۷ میلیون کیلومتری خورشید خواهد گشت و باید بتواند حرارت حدود ۱۳۷۰ درجه سانتیگراد ذرات فرا صوتی و تشعشعات بسیار قوی را تحمل کند.
اطلاعاتی که این کاوشگر از فاصله ۱۴۰ میلیون کیلومتری به زمین خواهد فرستاد به دانشمندان کمک می کند درک کنند چرا اتمسفر خورشید از سطح آن گرمتر است.
فرستادن کاوشگر به مدار خورشید برای ژوئیه سال ۲۰۱۸ برنامه ریزی شده و دانشمندان می گویند تا آن زمان این سفینه تحت آزمایش های بسیاری قرار خواهد گرفت.
جیم کینیسون مهندس پروژه کاوشگر خورشیدی پارکر گفت: «ما آزمایش های زیادی را انجام می دهیم تا اطمینان حاصل کنیم سفینه همانطور که انتظار می رود عمل کند و ما بتوانیم عیب های ان را فهمیده و آن ها را برطرف کنیم. . علت این که ما موفق هستیم این است که فکر همه چیز را می کنیم ».
انتظار می رود این سفینه که با همکاری دانشگاه جانز هاپکینز ساخته می شود در دسامبر سال ۲۰۲۴ وارد مدار خورشید شده ۲۴ بار به دور آن گشته و هر بار به این ستاره نزدیک تر شود.
در طی این گردش ها ۵ دستگاه علمی نصب شده در آن اطلاعاتی از اتمسفر خورشید را به زمین مخابره خواهد کرد.