الفبای تصویری یا ایموجی در موزه هنر مدرن نیویورک

آیا شما هم از ایموجی یا همان الفبای تصویری استفاده می کنید؟ بد نیست بدانید که این ایموجی ها به یک موزه معتبر در آمریکا راه یافته اند.

موزه هنر مدرن نیویورک (یا مخففا «موما») اعلام کرده است که ۱۷۶ الفبای تصویری را که این روزها با نام «ایموجی» شناخته می شود از ژاپن به نیویورک می آورد.

موزه «موما» در اینستاگرم

این الفباهای تصویری یا ایموجی ها «اوریجینال» محسوب می شوند و در اواخر قرن بیستم خلق شده اند. از ایموجی هوای ابری گرفته تا حیوانات مختلف در بین آنها دیده می شود.

نخستین ایموجی ها از ژاپن به موزه هنر مدرن نیویورک آورده میشود

پائولا آنتونلی متصدی بخش طراحی و معماری موزه موما در رابطه با اهمیت چنین چیزی بر این مسئله تاکید می کند که ما امروزه بدون ایموجی ها نمی توانیم زندگی کنیم. عادت کرده ایم افکار و احساساتمان را در این اشکال ریز خلاصه کنیم.

ایموجی ها در زندگی روزمزه

الفبای تصویری مدرن یا ایموجی در ژاپن به این دلیل خلق شده اند تا مردم آن کشور بتوانند در موقع نیاز پیامهای رسمی طولانی و پیچیده را بطور خیلی کوتاه و خلاصه ابراز کنند. همچنین به این دلیل که شرکت مخابرات «دوکومو» در ژاپن می خواست به بینندگانش پیامهای تجاری یا هواشناسی را به طور خلاصه برساند.

نخستین صفحه مخصوص ایموجی ها در توئیتر خبر ایموجی های موزه نیویورک را اعلام میکند

شرکت «دوکومو» این ایموجی ها را در سال ۱۹۹۹ منتشر کرد. این اولین الفبای تصویری بود که راهش به تلفنهای دستی رسید. البته در امریکا ده سال بعد از ژاپن رخ داد، یعنی زمانی که شرکت اپل نخستین ایموجی ها را در تلفن آیفون سال ۲۰۱۱ جا داد.

نخستین ایموجی ها ۱۲ پیکسل در ۱۲ پیکسل بودند، نخست تنها در رنگهای سیاه و سفید. ایموجی های امروزی بسیار پیچیده تر هستند و در تلفنهای دستی حدود ۲۰۰۰ ایموجی وجود دارد.