گراهام: حمله رژیم ایران به امارات نکات زیادی را درباره امکان رسیدن به یک راه‌حل دیپلماتیک در کوتاه‌مدت روشن کرد

لیندسی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه

لیندزی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی، روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «حمله گستاخانه اخیر [رژیم] ایران به امارات متحده عربی چیزهای زیادی را در مورد اینکه چه کسی در ایران مسئول است» و در مورد «احتمال رسیدن به یک راه حل دیپلماتیک [با جمهوری اسلامی] در آینده نزدیک، به من می‌گوید.»

او گفت «ترکیب حمله [جمهوری اسلامی] ایران به زیرساخت‌های حیاتی امارات و حملات مداوم به کشتی‌های بین‌المللی، از جمله یک کشتی باری کره جنوبی، بیش از هر چیز دیگری، یک پاسخ بزرگ، قوی و کوتاه را برای وارد کردن خسارات بیشتر به ماشین جنگی [رژیم] ایران توجیه می‌کند.»

آقای گراهام امارات را یک متحد پیشروی آمریکا در نبرد علیه جمهوری اسلامی خواند.

او گفت پاسخ قاطع آمریکا به جمهوری اسلامی از جانب امارات متحده عربی، این باور را تقویت می‌کند که آمریکا به عنوان یک «متحد قابل اعتماد» بازگشته است و «به زدودن بیشتر آسیب‌های ناشی از دولت بایدن در این زمینه کمک خواهد کرد.»

وزارت دفاع امارات روز دوشنبه گفت که سامانه‌های دفاعی آن در این روز با ۱۲ موشک بالستیک، ۳ موشک کروز و ۴ پهپاد شلیک شده از جمهوری اسلامی ایران درگیر شدند. این نخستین حملات به امارات از سوی حکومت ایران از زمان آغاز آتش‌بس بوده است.