لری کینگ که به دلیل مصاحبه با افراد مشهور جهان و سبک خاص خود در این مصاحبهها در طول نیم قرن اجرای تلویزیونی شهرت فراوان داشت، در ۸۷ سالگی درگذشت.
به گزارش سیانان، پسر او، چنس، مرگ پدرش را صبح شنبه ۴ بهمن در بیانیهای تایید کرد ولی به علت مرگ اشارهای نکرد. آقای کینگ که از وضعیت جسمانی خوبی برخوردار نبود و با چندین بیماری دست و پنجه نرم می کرد، به گفته یکی از منابع نزدیک به خانواده، در اواخر ماه دسامبر به کووید۱۹ مبتلا شده و در بیمارستان بستری بود.
لری کینگ با نام اصلی لارنس هاروی زایگر، در یک خانواده یهودی در بروکلین متولد شد.
حالت نشستن و مصاحبه آقای کینگ، با بند شلوار مشهورش و شانههای قوز کرده که به سمت مهمان برنامهاش متمایل بود به یک تصویر نمادین تبدیل شد و حتی نسخهای از شمایل امضاء شده او در سال ۲۰۱۶ به حراج گذاشته شد که در آمد حاصل از آن به صندوق حمایت از انجمن تاریخی یهودیان آمریکا اهداء شد.
به گزارش رسانه خبری یهودی-آمریکایی «فوروارد»، آقای کینگ اغلب به خاطر آسانگرفتن و ملایم بودن با مصاحبه شوندگان مورد انتقاد قرار می گرفت.
در حوزه سیاسی، رویکرد بی تفاوت و منفعل او که به مهمان اجازه می داد هر چه می خواهد بگوید، گاه می توانست به سمت یک بحث مسموم سوق پیدا کند. یک نمونه بارز استقبال او از محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری وقت ایران در سال ۲۰۰۸ میلادی (۱۳۸۷ خورشید) بود که به واکنش منفی و نامطلوب بینندگان منجر شد.
پس از خوشامد گویی و مقدمه محترمانه، کینگ به احمدی نژاد میدان داد تا هولوکاست را انکار کند و ادعا کند که اسرائیلی ها «یهودی نیستند» و حرفهای پوچ و نامعقول دیگر بزند. سپس در پایان برنامه با او دست داد و از او برای شرکت در برنامه تشکر کرد.
لری کینگ، ۲۵ سال میزبان برنانه تلویزیونی «لری کینگ لایو» بود که از شبکه سیان ان پخش می شد. در این مدت، آقای کینگ با افراد مشهور از سیاستمداران گرفته تا ورزشکاران، ستارگان هالیوود، و حتی مردم عادی مصاحبه کرد. او پس از ضبط ۶ هزار برنامه، در سال ۲۰۱۰ از این برنامه بازنشسته شد اما دست از فعالیت رسانهای و خبرسازی برنداشت.