کاتس می‌گوید اسرائیل کنترل قلعه راهبردی جنوب لبنان را حفظ می‌کند

پرچم اسرائیل پس از تصرف قلعه بر فراز آن افراشته شده است.

خلاصه خبر:

  • یسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که نیروهای این کشور به‌عنوان بخشی از «منطقه امنیتی جدید» ارتش اسرائیل در جنوب لبنان، در قلعه راهبردی شقیف (بوفور) مستقر باقی خواهند ماند.
  • وزیر دفاع اسرائیل تأکید کرد که «تصرف بوفور و گسترش مانور زمینی، پیام روشنی به دشمنان ماست: هر کس شهروندان اسرائیل را تهدید کند، دارایی‌های استراتژیک خود را یکی پس از دیگری از دست خواهد داد.»
  • قلعه‌ شقیف در دوران جنگ‌های صلیبی و بر فراز یک کوه ساخته شده و تصرف آن از سوی نیروهای اسرائیلی، عمیق‌ترین نفوذ اسرائیل به خاک لبنان در بیش از ربع قرن گذشته است.

یسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که نیروهای این کشور به‌عنوان بخشی از «منطقه امنیتی جدید» ارتش اسرائیل در جنوب لبنان، در قلعه راهبردی شقیف (بوفور) مستقر باقی خواهند ماند.

کاتس یکشنبه ۱۰ خرداد در مراسم یادبود سربازان کشته‌شده در جنگ اول اسرائیل در لبنان در سال ۱۹۸۲ گفت: «بیست‌وشش سال پس از عقب‌نشینی از منطقه امنیتی در لبنان، پرچم اسرائیل بار دیگر بر فراز قله‌هایی که بر جوامع جلیل مشرف هستند، به اهتزاز درآمده است.»

او افزود: «بیست‌وشش سال پس از عقب‌نشینی، سربازان قهرمان ما بار دیگر قلعه بوفور را تصرف کرده‌اند و به‌عنوان بخشی از منطقه امنیتی در لبنان در آنجا باقی خواهند ماند.»

وزیر دفاع اسرائیل تأکید کرد که «تصرف بوفور و گسترش مانور زمینی، پیام روشنی به دشمنان ماست: هر کس شهروندان اسرائیل را تهدید کند، دارایی‌های استراتژیک خود را یکی پس از دیگری از دست خواهد داد.»

قلعه‌ شقیف در دوران جنگ‌های صلیبی و بر فراز یک کوه ساخته شده و تصرف آن از سوی نیروهای اسرائیلی، عمیق‌ترین نفوذ اسرائیل به خاک لبنان در بیش از ربع قرن گذشته است.

ارتش اسرائیل روز یکشنبه اعلام کرد که این قلعه را که در نزدیکی شهر نبطیه قرار دارد، پس از چند روز درگیری شدید با نیروهای حزب‌الله و حملات هوایی در روستاهای اطراف تصرف کرده است.

این اقدام همزمان با مذاکرات جاری با بیروت، یک دستاورد مهم برای اسرائیل محسوب می‌شود.