ارتش اسرائیل در مورد حمله به اردوگاهی در غزه: یک مرکز فرماندهی حماس را هدف قرار دادیم

اردوگاه موقت المواصی در غزه

اسرائیل می‌گوید مرکز فرماندهی جنگجویان حماس را در اردوگاهی در جنوب غزه هدف قرار داده است.

ارتش اسرائیل بامداد روز سه‌شنبه ۲۰ شهریور اعلام کرد که نیروهای حماس به منطقه «بشردوستانه» تعیین‌ شده در المواصی رخنه کرده بودند.

ارتش اسرائیل به صدها هزار فلسطینی دستور داده بود در این اردوگاه بزرگ پناه بگیرند.

در بیانیه ارتش اسرائیل آمده است که این «تروریست‌ها» مستقیما در اجرای قتل عام پانزدهم مهر سال گذشته دست داشتند و برای انجام اقدامات تروریستی دیگر‌ در حال فعالیت بودند.

ارتش اسرائیل افزود که در این حمله از مهمات دقیق استفاده شده بود و آمار تلفات منتشر شده توسط مقامات تحت کنترل حماس در غزه، با دقت حمله و اطلاعاتی که در اختیار ارتش اسرائیل قرار گرفته همخوانی ندارد.

وزارت بهداشت غزه که تحت کنترل حماس است ادعا کرد در این حمله‌ها ده‌ها نفر کشته یا زخمی شده‌اند، حداقل ۱۹ جسد به بیمارستان انتقال یافته است، و ممکن است قربانیان دیگری نیز مفقود یا دفن شده باشند.

دفتر رسانه‌ای غزه، که آن هم تحت کنترل حماس است، مدعی شد که تعداد کشته‌شدگان بیش از ۴۰ نفر است و گفت که دست کم ۶۰ نفر دیگر در این حملات زخمی شده و بسیاری ناپدید شدند.

خبرگزاری رویترز به نقل از ساکنان محلی و پزشکان گزارش داد که پنج یا شش موشک یا بمب به این اردوگاه اصابت کرده است.

سازمان خدمات فوریت‌های غیرنظامی غزه می‌گوید ‌حداقل ۲۰ چادر آتش گرفت و در مجموع ۶۵ تن - از جمله چند زن و کودک - کشته یا زخمی شدند.

تور ونسلند، فرستاده صلح سازمان ملل متحد در خاورمیانه، ضمن محکوم کردن حمله اسرائیل به این منطقه امن پرجمعیت، تاکید کرد که هرگز نباید از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده شود.

او از همه طرف‌ها خواست که بی‌درنگ به توافقی برای آزادی همه گروگان‌ها و برقراری آتش‌بس دست پیدا کنند.

حماس ادعاهای اسرائیل مبنی بر حضور افراد مسلح در این منطقه و اتهامات مربوط به سوءاستفاده این گروه از مناطق غیرنظامی برای اهداف نظامی را رد کرده است.

در جریان حمله تروریستی ۱۵ مهر ۱۴۰۲ حماس به اسرائیل بیش از ۱۲۰۰ شهروند اسرائیلی از جمله زنان، کودکان، و سالخوردگان کشته شدند و بیش از ۲۵۰ تن دیگر به اسارت گرفته شدند.

پس از این حمله تروریستی، اسرائیل تهاجم به غزه را به منظور نابودی حماس و بازگرداندن گروگان‌های ربوده‌شده از سوی حماس آغاز کرد.

گروه حماس در فهرست سازمان‌های تروریستی ایالات متحده، اتحادیه اروپا، بریتانیا، اسرائیل، کانادا، ژاپن، و شمار دیگری از کشورهای جهان قرار دارد.

منبع: رویترز