مبارزه برای برقراری امنیت

مبارزه برای برقراری امنیت

با آغاز سال ۹۰ دولت ایران با انگیزه برقراری امنیت اجتماعی ، مبارزات گوناگون خیابانی را در قالب طرح های ضربتی آغاز کرد ، درراستای برقراری این امنیت ،از آغاز این هفته بسیاری از آرایشگاه های مردانه و آتلیه های عکس پلمپ شد و تعداد زیادی ازنصب کنندگان ماهواره دستگیر شدند.

همزمان با برقراری این امنیت اجتماعی و اجرایی شدن طرح های ضربتی دولت ،نا امنی هایی همچون تجاوزهای گروهی در شهر های مختلف ، نابینا شدن امام جماعت دانشگاه علوم پزشکی تهران در درگیری با اراذل و اوباش, قتل دختری بر روی پل عابر پیاده در تهران , قتل روح الله داداشی در یک درگیری , مجروح شدن یک طلبه در برخورد با اوباش ،ترور و قتل های دیگر موضوع داغ محافل خبری و امنیتی شد .

علنی شدن این نا امنی ها نه تنها تهدیدی برای جامعه ، بلکه دغدغه ای برای نمایندگان مجلس ایران شد و نیروی انتظامی را بر آن داشت تا در طرح ضربتی جدید اینبار ماهواره ها را عامل اصلی این همه نا امنی بشناسد و به جای جمع آوری دیش های ماهواره از خانه ها ، با فروشندگان و نصابان تجهیزات ماهواره برخورد کند .

نصابان ماهواره و عناد با نظام

در اولین روزهفته سرهنگ حسین قاسم لویی رئیس پایگاه چهارم پلیس امنیت گفت: در نخستین مرحله برخورد با قاچاقچیان ،فروشندگان و نصب کنندگان تجهیزات ماهواره بیش از ۳۴۶هزار انواع تجهیزات گیرنده ماهواره کشف و ضبط شد.

وی مهمترین عامل بروز ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی را پخش برنامه های ماهواره دانست و افزود: با توجه به اینکه در قانون صراحتا خرید و فروش ماهواره ممنوع است پلیس از مدتها قبل موضوع برخورد با ماهواره ها را در دستور کار خود قرار داد.

رئیس پایگاه چهارم پلیس امنیت از فعالیت عده ای سودجو در تولید و نصب ماهواره خبر داد و ادامه داد: اخیرا در برخی از محله های پاکسازی شده عده ای سودجو با تشکیل باند حرفه ای ورود تجهیزات و نصب ماهواره علاوه بر سودجویی اقدام به عناد با نظام کردند.

قاسم لویی با اشاره به اجرای نخستین مرحله برخورد با فروشندگان و نصب کنندگان تجهیزات ماهواره و کشف بیش از ۱۳۰ هزار و ۲۵۸ دیش، ۱۸۶ هزار و ۹۱۲ ال ان بی،دوهزار و ۳۴۸ رسیور، ۲۴ هزار و ۴۹ سوئیچر و ۵ هزار قلم انواع تجهیزات ماهواره گفت: با اجرای این طرح ۲۰ نفر از وارد کنندگان و نصب کنندگان ماهواره شناسایی و دستگیر شدند.

وی از تداوم اجرای این طرح در تمام مناطق تهران خبر داد و تاکید کرد: به افرادی که از روی دشمنی با نظام اسلامی اقدام به قاچاق تجهیزات ماهواره کنند هشدار می دهم پلیس آنها را شناسایی و با آنها برخورد جدی می کند.

این هفته طرح ضربتی نیروی انتظامی برای رسیدن به امنیت اجتماعی در آرایشگاه های مردانه اجرایی شد.

کشف رژ لب از آرایشگاه های مردانه

در بازدید ماموران پليس اماكن از ۱۲۷ واحد آرایشگاه مردانه ، ۴۴ واحد تذكر گرفت و ۲۶ واحد پلمپ شد.براساس اعلام اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران، ۵۰۰ آرایشگاه مردانه در پایتخت فعالیت می کند.

حسین ساجدی نیا فرمانده انتظامي تهران بزرگ در این خصوص گفت : آرايشگاه‌هاي مردانه پلمپ شده نسبت به رواج مدل‌هاي غربي مبتذل و زنانه و اجراي آنها بر روي صورت و موي مردان اقدام مي‌كردند.

وی افزود :تعدادي از اين آرايشگاه‌ها از آرايشگر مرد براي آرايش زنان استفاده كرده و برخي ديگر نيز با نصب پوستر هنرپيشه‌هاي خارجي كه با آرايشها و لباس‌هاي مبتذل بودند، مشتريان خود را به آرايش‌هاي مبتذل ترغيب مي‌كردند.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ ادامه داد: از محل آرايشگاه‌هاي غيرمجاز مردانه برخي لوازم زنانه مانند روژلب و ... نيز كشف شده است.

تخلفات این آرایشگاه ها وجود مجلات خارجي براي ترويج نوع آرايش غربي و ترغيب آن بين جوانان ،نصب پوستر هنرپيشه هاي خارجي در اين امکان به عنوان مدل، همچنين وقت گرفتن برخي از خانمها به جهت آرايش توسط آقايان بوده است.

پیش از این اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران با صدور اطلاعیه ای، ضوابطی را برای آرایشگاه‌های مردانه ابلاغ کرده بود ،در این اطلاعیه تاکید شده بود در صورت رعایت نشدن این ضوابط، مراجع قضایی و معاونت نظارت بر اماکن عمومی می توانند ، واحد صنفی را پلمپ ، پروانه کسب آنها را تا سه ماه توقیف ‌ و در صورت تکرار، پروانه کسب آنها را لغو کنند.

بنا بر این اطلاعیه که در سال ۱۳۸۷ ابلاغ شده بود، آرایشگران مردانه موظفند از هرگونه آرایش مدل موی غیر متعارف و برداشتن ابرو خودداری کنند وبه افرادی که ظاهر "نامناسب و نامتعارف" دارند خدمات ندهند.

همچنین در این اطلاعیه آمده بود : اصلاح ابرو چه در داخل واحد صنفی و چه در منازل شخصی ممنوع است و چنانچه فردی با "ظاهر نامتعارف و موی سر نامناسب به سبک غربی" در معابر عمومی دستگیر شود آرایشگاه او شناسایی و با آرایشگاه برخورد می شود.

عکاسان حرفه ای حق فیلمبرداری از "پارتی ها"را ندارند

در ادامه طرح امنیت اجتماعی، عملیات پلمپ آتلیه‌های عکاسی نیزاز ۵ مرداد ماه توسط پلیس کلید خورد و۴۹ آتلیه تذکر گرفت و ۱۳ آتلیه پلمپ شد.

سجادی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ در این خصوص با تاکید بر اینکه عکاسان حرفه ای حق ندارند از "پارتی ها" فیلمبرداری کنند گفت : بعضی از آتلیه‌های عکاسی بانوان زیبا را استخدام می کنند و بعد از عکسبردای از چهره و اندام آنها، با انتشار آلبوم‌هایی این عکس‌ها را به عنوان نمونه کار به مشتریان خود ارائه می کنند.

وی افزود : تمامی آتلیه‌ها باید از اتحادیه مربوطه مجوز داشته باشند و پلیس اماکن صلاحیت فردی صاحب آتلیه را تائید کند.

ساجدی نیا تاکید کرد :عملیات برخورد با آتلیه های عکاسی و آرایشگاه های "متخلف" ادامه خواهد یافت و مأموران پلیس به صورت ناشناس به این مراکز سرکشی می کنند.

هفته گذشته نیز محمدمهدی پیکانی، بازرس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران نیز با بیان این که تعداد آتلیه های فاقد مجوز به مراتب بیشتر از آنهایی است که با مجوز فعالیت می کننداز شناسایی و پلمپ ۲۵ آتلیه بدون مجوز، خبر داد .

به هر حال طرح های ضربتی برای برقراری امنیت که این روزها در قالب برخورد با بد حجابی ،برخورد با فروشندگان لباس های نامناسب، ممنوعیت پخش موسیقی "غیر مجاز" در واحدهای صنفی ، برخورد با دارندگان سگ و انواعی دیگر نمایان میشود تنها نوش دارویی است پس از مرگ سهراب.