در حالی که ایالات متحده تحریمها برای برنامه موشکی و همچنین بی ثبات سازی جمهوری اسلامی در منطقه را افزایش داده و وزیر خارجه آمریکا می گوید که در صورت عدم تغییر رفتار تهران این تحریم ها بیشتر می شود، در ایران مقامات دولتی از رسانه ها خواسته اند اسامی تحریم شدگان را منتشر نکنند.
روزنامه وطن امروز، وابسته به محافظه کاران مخالف دولت روحانی، تصویری از یک پیام از سوی «اداره کل مطبوعات داخلی» وزارت فرهگ و ارشاد اسلامی ایران را منتشر کرده که در آن آمده است: «براساس اعلام مراجع ذیصلاح، به منظور حفظ آرامش روانی جامعه، انتشار اسامی افراد و شرکت هایی که توسط آمریکا تحریم شده اند و اخبار مربوط، ممنوع است.»
آمریکا می گوید که ایران بزرگترین دولت حامی تروریسم در دنیا است. همچنین برنامه موشکی ایران و فعالیت های بی ثبات کننده تهران موجب تحریم های ایالات متحده علیه تهران شده است.
پیش از این وزیر خارجه آمریکا بارها در پیام هایی به مردم ایران گفته که جمهوری اسلامی درآمد کشور را به جای مردم ایران، صرف گروه های تروریستی مثل حماس و حزب الله در خاورمیانه می کند.
این پیام در حالی به مدیران مسئول برای سانسور خبر افراد و موسسات تحریم شده منتشر شده است که در هفته های اخیر مقام های جمهوری اسلامی رسما خواستار سانسور و عدم انتشار اخبار شده بودند.
غلامرضا جلالی، رئیس پدافند غیرعامل ایران، روز شنبه ۲۲ دی در یک نشست گفت: «نباید ضعفهای موجود کشور را بزرگ نمایی کنیم. به عبارت دیگر نباید هیچ پیام ضعفی از داخل کشور به بیرون مخابره شود.»
۲۱ دیماه هم محمد سلطانیفر، معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز جمعه ۲۱ دی از روزنامهنگاران ایرانی خواست که «نگاه مچگیری از مسئولان را نداشته باشند.»
روزنامهنگاران ایران با محدودیتهای بسیاری در زمینه انتشار آزاد اطلاعات و طرح سوال از مقامات و مسئولان مواجهند، اما حسن روحانی در اسفند ماه ۱۳۹۲ ادعا کرده بود که دولت او به دنبال ایجاد محیطی امنتر برای رسانهها است تا اطلاعات شفاف را در اختیار مردم قرار دهند.
کاربران شبکههای اجتماعی در چنین مواردی دستور رهبر جمهوری اسلامی را یادآوری میکنند. در زمان وقوع اختلاس سه هزار میلیارد تومانی در بانک های ایران، آیتالله خامنهای به مطبوعات دستور داده بود «نباید این قضیه را کش دهند.»