پنجمین روز اعتصاب کارگران فولاد اهواز؛ نیروهای پیمانکاری پالایشگاه‌های پارس جنوبی تجمع کردند

تجمع کارگران گروه ملی فولاد اهواز در مقابل استانداری خوزستان در پنجمین روز اعتصاب

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران روز شنبه ۷ بهمن، در پنجمین روز اعتصاب خود و در اعتراض به تحقق نیافتن مطالبه صنفی خود در مقابل استانداری خوزستان، فرمانداری، دادگستری و بانک ملی ایران در اهواز تجمع کردند. همزمان کارگران پیمانکاری ارکان ثالث شاغل در پالایشگاه‌های منطقه پارس جنوبی هم در چهارمین شنبه اعتراضی خود تجمع کردند.

بر پایه ویدیوهای منتشرشده، کارگران اعتصابی گروه ملی صنعتی فولاد ایران با سردادن شعارهایی همچون «همشهری به‌ هوش باش، ما کارگریم، نه اوباش» و « بانک ملی حیا کن، گروه ملی رو رها کن» به عملی‌نشدن مطالبه شان در مورد بازنگری در طرح طبقه‌بندی مشاغل از سوی کارفرما، بانک ملی ایران، اعتراض کردند.

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

تجمع کارگران گروه ملی فولاد در مقابل استانداری خوزستان، و فرمانداری، دادگستری و بانک ملی در اهواز

کانال تلگرامی «صدای مستقل کارگران ملی فولاد» نوشت که بانک ملی ایران که مدیریت این مجتمع صنعتی را برعهده دارد، به رغم وعده پرداخت ۵۰ درصدی طرح طبقه‌بندی مشاغل اعلام کرده که تنها حاضر به پرداخت پنج درصد به علاوه یک و نیم میلیون تومان است.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، قرار بود طرح طبقه‌بندی مشاغل کارگران این شرکت در حقوق دی ماه آنان منعکس شود اما این اقدام از سوی مدیریت انجام نشد.

کارگران گروه ملی فولاد اهواز که از روز ۳ بهمن اعتصاب خود را آغاز کرده‌‌اند اعلام کرده بودند که تا روز شنبه ۷ بهمن به اعتصاب خود ادامه خواهند داد.

همزمان کارگران پیمانکاری ارکان ثالث شاغل در پالایشگاه‌های منطقه پارس جنوبی هم در چهارمین شنبه اعتراضی خود تجمع کردند.

به گزارش کانال تلگرامی «اعتراض مدنی بازار»، معترضان از جمله خواستار اجرای کامل طرح طبقه‌بندی مشاغل، تردد دو به دو نیروی اداری و پشتیبانی و ساماندهی وضعیت رانندگان استیجاری شده‌اند.

از سوی دیگر، کارگران پتروشیمی هگمتانه همدان هم در اعتراض به پرداخت نشدن ۷ ماه حقوق خود تجمع کردند.

در سالیان اخیر، اعتراضات کارگران و کارکنان به ویژه در در بخش صنعت نفت، گاز و پتروشیمی ایران گسترش یافته است.

شماری از کسبه و بازیان جوانرود در استان کرمانشاه هم در اعتراض به وضعیت معیشتی و اعمال محدودیت در ورود کالاهای مرزی دست به راهپیمایی زدند.

وضعیت بغرنج معیشت در ماه‌های گذشته بارها اصناف مختلف را برای اعتراض به خیابان کشانده و تجمعات صنفی و معیشتی کماکان در چند روز هفته در شهرهای ایران برپا می‌شود.